Doppelherz Aktiv Magnezij + Kalcij + D3, šumeče tablete

Prehrana Prehranska dopolnila Doppelherz Aktiv Magnezij + Kalcij + D3, šumeče tablete

Doppelherz Aktiv Magnezij + Kalcij + D3 šumeče tablete so prehransko dopolnilo s sladiloma za boljše delovanje mišic in zdrave kosti.

4,60 €

Ustrezna preskrbljenost s kalcijem je še posebej pomembna med adolescenco, ko je rast telesa (in okostja) najhitrejša, ter pri starejših odraslih, ko se kostna gostota začne zmanjševati.

Kalcij ima v telesu tudi številne druge vloge – potreben je za celično signalizacijo, za specializacijo celic, prevajanje živčnih signalov, pravilno delovanje mišic, strjevanje krvi, prispeva pa tudi k normalnemu sproščanju energije pri presnovi in delovanju prebavnih encimov

Magnezij je pomemben element, ki v telesu kot kofaktor sodeluje v več sto encimskih sistemih, ki so vključeni v sintezo beljakovin in delovanje mišic, tudi srca, potreben je za energijski metabolizem in sodeluje pri ohranjanju zdravih kosti. Več kot polovica v magnezija v telesu se nahaja v kosteh.

Vitamin D je v maščobi topen vitamin, ki ima pomembno vlogo pri razvoju kosti in zob ter pri delovanju imunskega sistema. Med drugim povečuje zmožnost tankega črevesa, da lahko učinkovito absorbira kalcij iz prehrane.

Uporaba Doppelherz Aktiv Magnezij + Kalcij + D3 šumečih tablet:

  • Eno tableto dnevno raztopite v kozarcu vode (200 ml) in popijte.

Vsebina Doppelherz Aktiv Magnezij + Kalcij + D3 šumeče tablete: 15 šumečih tablet = 97,5 g

Sestavine

V dnevnem odmerku (1 šumeča tbl.)

% PDV/RDA*

magnezij

300 mg

80 %

kalcij

400 mg

50%

Vitamin D

5 μg

100%

* Referenčne vrednosti hranil po EU direktivi 1169/2011

Z okusom pomaranča-marakuja. Se dobro topi. Brez laktoze in glutena.

Količina, 15 šumečih tablet.

 

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano, ki je pomembna za zdrav način življenja. Hranite zunaj dosega otrok! Količine magnezija, višje od 250 mg lahko pri občutljivih osebah odvajalno.

Lastnosti
Blagovna znamkaDoppelherz
Mesto uporabekosti, mišice
Oblikašumeče tablete
Vsebnostkalcij, magnezij, vitamin D
Oddaj svojo oceno artikla
Doppelherz Aktiv Magnezij + Kalcij + D3, šumeče tablete
Tvoja ocena