Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Doppelherz Aktiv Direkt Magnezij 400 + Folna kislina

Doppelherz Aktiv Direkt Magnezij 400 + Folna kislina

Doppelherz Aktiv Direkt Magnezij 400 + Folna kislina je prehransko dopolnilo s sladili, ki je sestavljeno iz mikro-pelet. Izdelek je brez laktoze in glutena.  Več ...

7,16 €

Doppelherz Aktiv Direkt Magnezij 400 + Folna kislina je prehransko dopolnilo s sladili, ki je sestavljeno iz mikro-pelet, jemanje brez tekočine, z okusom limone, s sladili. Izdelek je brez laktoze in glutena.

Z uporabo najsodobnejših metod proizvodnje se je razvila praktična oblika odmerjanja, mikro-pelete. Praktična uporaba, ki omogoča zaužitje kadarkoli in kjerkoli, brez tekočine. Oblika omogoča hiter vnos minerala magnezija, kot tudi vitaminov B6, B12 in folne kisline v telo. Posebej primeren za potovanja in pri osebah, ki imajo težave s požiranjem.

Magnezij prispeva k sproščanju energije pri presnovi ter k delovanju živčnega sistema. Mineral prispeva k ravnovesju elektrolitov in delovanju mišic

Vitamin B6 ima vlogo pri presnovi beljakovin in glikogena ter prispeva k delovanju živčnega sistema

Vitamin B12 prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k delovanju živčnega sistema, ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk, pri delovanju imunskega sistema in prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Folna kislina prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju, k delovanju imunskega sistema prispeva, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, prispeva k sintezi aminokislin ter prispeva k nastajanju krvi.

Navodila za uporabo: Zaužijte vsebino 1 vrečke dnevno. Vrečko odprite na označenem mestu. Vsebino vrečke stresite direktno na jezik in pustite, da se raztopi v ustih in pogoltnite.

Opozorila: Priporočenega dnevnega odmerka Doppelherz Aktiv Direkt Magnezij 400 + Folna kislina se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uravnotežena in raznovrstna prehrana je pomembna za zdrav način življenja. Hraniti zunaj dosega otrok! Hranite pri sobni temperaturi, na suhem mestu. Vsebuje vir fenilalanina. Izdelek lahko ima odvajalni učinek pri prekoračenem dnevnem vnosu

Vsebnost: 

Sestavine

V dnevnem odmerku (1 vrečka)

% PDV/RDA*

magnezij

400 mg

107%

vitamin B6

6,0 mg

428%

vitamin B12

3,0 μg

120%

folna kislina

400 μg

200%

* Priporočen dnevni vnos

Sestavine: Magnezijev oksid, sredstvo za povečanje prostornine: sorbitol; sredstvi za uravnavanje kislosti: natrijev citrat in citronska kislina; sredstvo za zgostitev:  karboksimetilceluloza, aroma, piridoksinijev hidroklorid, sladili: aspartam in acesulfam-K, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; pteroilmonoglutaminska kislina, cianokobalamin.

Pakiranje: 20 vrečk

Lastnosti
ProizvajalecQueisser Pharma GmbH & Co. KG, Schleswiger Str. 74, 24941 Flensburg, Nemčija
Blagovna znamkaDoppelherz
Namenpresnova, utrujenost
Oblikavrečice
Vsebnostmagnezij, vitamin B
Oddaj svojo oceno artikla
Doppelherz Aktiv Direkt Magnezij 400 + Folna kislina
Tvoja ocena