Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Cys-Control Confort Urinaire Flash, kapsule

Prehrana Prehranska dopolnila za zdravje Mehur in sečila Cys-Control Confort Urinaire Flash, kapsule

Cys-Control Confort Urinaire Flash je prehransko dopolnilo z brusnico, jesensko vreso in 4 eteričnimi olji (cejlonski cimet, kraški šetraj, rožmarin in niauli). Več ...

18,61 €

Cys-Control Confort Urinaire Flash je prehransko dopolnilo z brusnico, jesensko vreso in 4 eteričnimi olji (cejlonski cimet, kraški šetraj, rožmarin in niauli). Brusnica (Vaccinium macrocarpon Ait) je bogata z vitamini A, B in C ter z antioksidanti. Brusnice vsebujejo proantocianidine (PAC).

Vsebnost:

Sestavine v priporočenem dnevnem odmerku (= 2 kapsuli):

 

izvleček ploda ameriške brusnice

267 mg

od tega proantocianidini tipa A

36 mg

izvleček cvetnih vršičkov jesenske vrese

250 mg

Sestavine v priporočenem dnevnem odmerku (= 2 kapsuli z eteričnimi olji):

 

eterično olje skorje cejlonskega cimeta

24 mg

eterično olje listov in vej niaulije

24 mg

eterično olje cvetnih vršičkov rožmarina

24 mg

eterično olje cvetnih vršičkov kraškega šetraja

24 mg


Navodila za uporabo:
Vzemite skupaj 1 kapsulo Cys-Control Confort Urinaire z brusnico in jesensko vreso in 1 Cys-Control Confort Urinaire Flash kapsulo z eteričnimi olji. Obe kapsuli skupaj vzemite dvakrat na dan (zjutraj in zvečer), najbolje ob obroku z večjim kozarcem vode, 5 dni. 

Sestavine:

Sestavine kapsule brusnice in jesenske vrese: izvleček ploda ameriške brusnice (Vaccinium macrocarpon Ait.), izvleček cvetnih vršičkov jesenske vrese (Calluna vulgaris (L.) Hull), vlaknine jabolka (Malus domestica Borkh), navadna ajda v prahu (Fagopyrum esculentum Moench.), sredstvo proti strjevanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, mono- in digliceridi maščobnih kislin, ovojnica kapsule: hidroksipropilmetilceluloza.

Sestavine kapsule z eteričnimi olji: emulgator: sončnični lecitin, eterično olje skorje cejlonskega cimeta (Cinnamomum zeylanicum Blume.), eterično olje listov in vej niaulije (Melaleuca viridiflora Sol. Ex Gartn.), eterično olje cvetnih vršičkov rožmarina (Rosmarinus officinalis L.), eterično olje cvetnih vršičkov kraškega šetraja (Satureja montana L.), antioksidanti: izvlečki bogati s tokoferoli, propil galat, askorbil palmitat, ovojnica kapsule: želatina, glicerol.

Pakiranje: 20 kapsul (10 kapsul brusnice in jesenska vresa ter 10 kapsul z eteričnimi olji)

Opozorila: Uživanje izdelka ni priporočljivo nosečnicam in doječim materam. Izdelka ne smejo uporabljati ljudje, ki so imeli epileptične napade ali krče, in ljudje alergični na eterična olja Hranite izven dosega majhnih otrok.
Če težave ne izginejo po 48 urah, se posvetujte z zdravnikom. Dolgotrajno jemanje brusnic se odsvetuje ljudem, ki so nagnjeni k nastanku ledvičnih kamnov. Osebe, ki uživajo zdravila se pred uporabo morajo posvetovati z zdravnikom.
Ne priporoča se sočasno jemanje vednozelenega gornika (uva ursi). Priporočene dnevne količine odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se uživanje uravnotežene in zdrave prehrane ter zdrav način življenja.
Izdelek zaščitite pred svetlobo, vročino in vlago. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Lastnosti
ProizvajalecARKOPHARMA LAB.PHARMACEUTIQUES; odgovorna oseba za slovenski trg: Sabex d.o.o., Poslovna cona A 18, 4208 Šenčur, Slovenija
Blagovna znamkaCYS-Control
Namenokužba, okužba sečil, vnetje mehurja
Oblikakapsule
Oddaj svojo oceno artikla
Cys-Control Confort Urinaire Flash, kapsule
Tvoja ocena