Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Curasept Soft Medical, zobna ščetka

Curasept Soft Medical, zobna ščetka

Zobna ščetka Curasept Soft Medical z več kot 5400 izjemno mehkimi ščetinami, Ø 0,10 in dolge glave z razširjenim področjem ščetkanja ne prizadene poškodovanih predelov. Zagotavlja nežnejše in še vedno učinkovito ščetkanje, zato je idealna za paciente na zobozdravstvenem zdravljenju. Več ...

6,00 €

Zobna ščetka Curasept Soft Medical z več kot 5400 izjemno mehkimi ščetinami, Ø 0,10 in dolge glave z razširjenim področjem ščetkanja ne prizadene poškodovanih predelov. Zagotavlja nežnejše in še vedno učinkovito ščetkanje, zato je idealna za paciente na zobozdravstvenem zdravljenju skupaj z linijo Curasept ADS® s klorheksidinom.

Zobne ščetke Curasept Soft s tehnologijo Soft Touch System™ odstranjujejo in razbijajo strukturo zobnih oblog precej učinkoviteje kot klasične zobne ščetke. Ta novi sistem omogoča gosto postavitev številčnih mehkih, upogljivih in kompaktnih ščetin.
- Ščetine so za 10 % gostejše (150 ščetin na snop) kot pri konkurenčnih ščetkah, zato še učinkoviteje odstranjujejo zobne obloge.
- Anatomska oblika glave, ki je spredaj tanjša, omogoča ščetki, da doseže tudi težje dostopna mesta zadaj v ustih in preprečuje poškodbe dlesni.
- Ergonomsko gumirano držalo omogoča pravilno namestitev zobne ščetke, boljši oprijem in kontrolo med ščetkanjem.

Učinkovitost zobne ščetke je odvisna od števila in gostote ščetin ter njihove sposobnosti prilagajanja anatomiji zoba. Zobna ščetka s trdimi ščetinami ima navadno manj ščetin. To pri čiščenju ustvari učinek grabelj, tako da je odstranjevanje oblog z neenakomernim delovanjem ščetin po zobni površini predvsem grobo. Pri takem ščetkanju je treba za temeljito čiščenje isto točko obravnavati večkrat, kar poveča tveganje za poškodbo dlesni in vnetja.

Zobna ščetka z velikim številom mehkih ščetin deluje čvrsto in blago, zaradi gostote pa hkrati zelo učinkovito odstranjuje obloge s celotne površine zoba.

Pakiranje: 1 zobna ščetka 

Opomba: Zobna ščetka Curasept Soft Medical je na voljo v 5 različnih barvnih kombinacijah. Pri spletnem nakupu je barva izbrana naključno.

Lastnosti
ProizvajalecCurasept S.p.A., Via G. Parini, 19, 21047 Saronno (VA), Italija
Blagovna znamkaCurasept
Namenčiščenje
Oblikazobna ščetka
Oddaj svojo oceno artikla
Curasept Soft Medical, zobna ščetka
Tvoja ocena