Ca-C Calvive, šumeče tablete

Zdravila Ostala zdravila Odpornost Ca-C Calvive, šumeče tablete

Zdravilo Ca-C Calvive vsebuje 1000 mg vitamina C in 260 mg kalcija, ki zadostijo dnevnim potrebam v obdobjih, ko so njune potrebe povečane.

7,35 €
Zaloga:   Na zalogi

Zdravilo Ca-C Calvive lahko uporabljate, ko imate vi ali vaš otrok pomanjkanje kalcija in vitamina C, ki je lahko posledica nezadostne prehrane ali povečanih potreb:

  • med nosečnostjo in dojenjem
  • v obdobju hitre rasti (otroštvo, mladostniška leta)
  • v starosti
  • pri infekcijskih boleznih in med rekonvalescenco (okrevanjem po prestani bolezni)

Zdravilo Ca-C Calvive vsebuje tri zdravilne učinkovine: dve kalcijevi soli (kalcijev laktat glukonat in kalcijev karbonat) in askorbinsko kislino (vitamin C).

Kalcij je bistven mineral, potreben za nastajanje in ohranjanje kosti. Pomemben je tudi za večino telesnih funkcij, nujno potreben za delovanje živcev, mišic, srca in za strjevanje krvi. Je posrednik pri delovanju številnih hormonov. Za opravljanje teh nalog mora biti v določenih tkivih prisoten v pravi koncentraciji.

Vitamin C ima pomembno vlogo v biokemičnih procesih. Potreben je tudi za nastajanje kolagena (ki ga najdemo v kosteh, hrustancu, koži in drugih tkivih) in obnavljanje tkiv.

Zdravilo Ca-C Calvive vsebuje količine vitamina C in kalcija, ki zadostijo dnevnim potrebam v obdobjih, ko so njune potrebe povečane. Uporaba vitamina C lahko zmanjša trajanje in lajša simptome prehlada.

Pakiranje: 10 šumečih tablet

Izdelek je zdravilo. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Lastnosti
Blagovna znamkaCalvive
Namenprehlad
Oblikašumeče tablete
Oddaj svojo oceno artikla
Ca-C Calvive, šumeče tablete
Tvoja ocena