Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Ars Pharmae OMEGAStrong, mehke pastile

Prehrana Ribje olje in omega kisline Omega 3 Ars Pharmae OMEGAStrong, mehke pastile

Ars Pharmae OMEGAStrong mehke pastile omogočajo 44% večji izkoristek Omeg-3 iz ribjega olja. Nimajo okusa po ribah in ne povzročajo spahovanja. Jemanje je enostavno, ker ne potrebujemo vode, jih lahko vzamemo kjerkoli in kadarkoli. Več ...

Akcijska cena 13,48 € Redna cena 15,86 €

Prehransko dopolnilo Ars Pharmae OMEGAStrong vsebuje izjemno čisto ribje olje v mehkih pastilah.

Mehke pastile imajo v primerjavi z običajnimi kapsulami 44% večji izkoristek (biorazpoložljivost). Ribje olje v pastilah se namreč bolje razgradi in telo ga lahko vsrka v večjih količini. Ars Pharmae OMEGAStrong mehke pastile enostavno požvečimo. Nimajo okusa po ribah in po njih se popolnoma nič ne spahuje. Jemanje je enostavno, ker ne potrebujemo vode, jih lahko vzamemo kjerkoli in kadarkoli.

Vsebnost:

Vsebnost

1 pastila

2 pastili

ribje olje

750 mg

1500 mg

od tega omega-3 maščobne kisline:

600 mg

1200 mg

EPK (eikozapentaenojska kislina)

300 mg

600 mg

DHK (dokozaheksaenojska kislina)

220 mg

440 mg

Navodilo za uporabo Ars Pharmae OMEGAStrong mehkih pastil: 1-2 mehki pastil na dan požvečite med jedjo ali neposredno po jedi.

Sestavine: koncentrirano ribje olje, prečiščena voda, ksilitol (sladilo), eritritol (sladilo), želatina (želirno sredstvo), glicerin, natrijev citrat (sredstvo za uravnavanje kislosti), okus limona-limeta (naravna aroma), citronska kislina (kislina), okus jagode (naravna aroma), izvleček paprike (naravno barvilo), stevia (sladilo). Alergeni: ribe.

Pakiranje: 30 mehkih pastil

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

 

 

 

 

Lastnosti
ProizvajalecArs Pharmae d.o.o., Litostrojska cesta 46a, 1000 Ljubljana
Namencerebrovaskularne bolezni, holesterol, spomin
Oblikapastile
Oddaj svojo oceno artikla
Ars Pharmae OMEGAStrong, mehke pastile
Tvoja ocena