Aqua Maris Baby, pršilo za nos

Pripomočki Ostali pripomočki Ostalo Aqua Maris Baby, pršilo za nos

Aqua Maris Baby je 100% naravno pršilo za nos, ki vsebuje izotonično morsko vodo, bogato s solmi in oligoelementi. Pršilo izpira bakterije, viruse ter nečistoče iz otrokovega nosu. 

6,25 €

Aqua Maris Baby je pršilo z raztopino, ki vsebuje morsko vodo bogato s solmi in oligoelementi, ki imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju normalne funkcije nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti. Izdelek ne vsebuje konzervansov.

Dihanje skozi nos je edini pravilni način dihanja. Pravilno dihanje je pomembno za otrokovo rast in razvoj, zato je treba paziti na otrokovo nosno higieno že od rojstva dalje. Suh nos, nakopičena nečistoča, izločki ali otečena sluznica zmanjšujejo prehodnost nosu in v otroku izzovejo nemir, jokavost in razdražljivost ter s tem onemogočajo mirno spanje in hranjenje. Zamašen nos med prehladom ali alergijo lahko vpliva na zdravje celotnega dihalnega sistema. Morska voda, bogata s solmi in oligoelementi, blagodejno deluje na nosno sluznico ter podpira naravne mehanizme njenega čiščenja.

Uporaba Aqua Maris Baby:

Aqua Maris Baby pršilo za nos s posebnim aplikatorjem, prilagojenim nosnicam novorojenčkov, olajša odstranjevanje nakopičenih nosnih izločkov, odstranjuje infektivne delce, prah, alergene in nečistoče. Na ta način odmaši otroški nosek, istočasno ga navlaži in obnovi nosno sluznico.

Aqua Maris Baby pršilo za nos priporočamo:

  • za vsakodnevno higieno nosu, pred dojenjem ali hranjenjem po steklenički,
  • med prehladom in alergijami kot pomoč pri vnetju ušes ob terapiji, ki jo predpiše zdravnik,
  • pri suhosti nosne sluznice, ki je posledica bivanja v klimatiziranih ali ogrevanih prostorih,
  • pred uporabo zdravil (kapljic ali pršil) za nos.

Razpršite Aqua Maris Baby pršilo za nos v vsako nosnico 2−6 krat dnevno, po  potrebi tudi pogosteje. Po uporabi aplikator izperite in ga osušite.

Za mehčanje in odstranjevanje večjih količin nečistoč in nosnih izločkov iz nosne votline je treba Aqua Maris Baby obilno razpršiti v vsako nosnico. Postopek lahko ponavljate, dokler se vsebina dovolj ne zmehča, da jo lahko odstranite iz  nosu. Ker Aqua Maris Baby podpira fiziološko stanje sluznice in nima sistemskih učinkov, je primeren od otrokovega rojstva dalje. Primeren je za vsakodnevo uporabo. Zaradi higienskih razlogov naj vsak proizvod uporablja le ena oseba.

Opozorilo

Zunanji vsebnik je napolnjen z inertnim plinom (dušikom), ki ne prihaja v stik z morsko vodo. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50ºC/122°F.

Hraniti zunaj dosega otrok.

Proizvoda ne uporabljajte po izteku roka uporabnosti.

Količina: 50 ml.

Lastnosti
Blagovna znamkaJGL
Mesto uporabenos
Namenalergije, kihanje, nahod, prehlad, sinusi, za otroke, zamašen nos
Oblikapršilo
Oddaj svojo oceno artikla
Aqua Maris Baby, pršilo za nos
Tvoja ocena