Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Airex, ravnotežna brv

Airex, ravnotežna brv

Airex ravnotežna brv je varen pripomoček za izvajanje različnih vaj pri fizioterapiji. Brv se lahko uporablja tudi kot vodni pripomoček. Več ...

139,96 €

Airex ravnotežna brv je odličen pripomoček za izvajanje vaj pri rehabilitacijah in fizioterapijah. Brv bo uporabniku pomagala krepiti ravnotežje, zato je zelo priljubljena tudi pri skupinskih vadbah, v fitnesu in primerna za otroško telovadbo.

Airex ravnotežna brv je bila izdelana za izvedbo vaj kliničnega ravnotežja in propriocepcije. Funkcija brvi je na obliki običajne brvi za ravnotežje in pomaga pri povrnitvi funkcije hoje in stopala pri izvedbi fizioterapij. Velikost nizke ravnotežne brvi je tudi varna uporaba pri uravnavanju ravnotežja in različnih treningov.

Brv je izdelana iz znanega mehkega materiala, posebne pene Airex. Ravnotežna brv je namenjena za aktivne terapije in vadbe, ki so na mehki peni poseben izziv ohranjanje ravnovesja in stabiliziranja sklepov. Globlje mišice se pri tem veliko bolj okrepijo v primerjavi z izvedbo vaj, ki ne potekajo na ravnotežni brvi. V času vadbe se aktivirajo tudi nadzorne funkcije možganov in se močneje stimulirajo receptorji v območju fascije in sklepov.

Brv je primerna za uporabo tudi v vodi, saj ima vodoodbojno površino.

Izvajanje vaj na ravnotežni brvi se lahko dopolni z uporaba blazin Airex, Gymnic žogami, mehkimi žogami za pilates, elastičnimi trakovi Thera-Band, mehkimi okroglimi utežmi in elastičnimi palicami.

Brv je prijazna do hrbtenice in ima pečat AGR (Aktion Gesunder Rücken (AGR) - Združenja za zdravo hrbtenico Nemčija).

Vzdrževanje ravnotežne brvi Airex:

  • ravnotežno brv se lahko uporablja v nogavicah (brez superg) ali v bosih nogah,
  • v primeru umazanije na brvi, je potrebno brv očistiti z običajno milnico (dezinfekcija zaradi Sanitized zašite ni potrebna),
  • v primeru, da je mokra brv, jo je potrebno posušiti na svežem zraku in se lahko uporablja na prostem kot tudi v vodi.

Mere: 160 x 24 x 6 cm

Teža: 0,9 kg

Barva: modra

Ravnotežna brv je medicinsko tehnični pripomoček in je registrirana kot terapevtska blazina pri Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Lastnosti
ProizvajalecAirex AG, Industrie Nord 26, 5643 Sins, Švica
Blagovna znamkaAirex
Namenvadba
Vrstablazina
Oddaj svojo oceno artikla
Airex, ravnotežna brv
Tvoja ocena