Zaloker Post-Op spodrezan spredaj, začasna obutev

Pripomočki Pripomočki za zdravstvene težave Obutev in pripomočki za noge Zaloker Post-Op spodrezan spredaj, začasna obutev

Začasna obutev Zaloker Post-Op je namenjena ljudem po operaciji na stopalu ter v primeru ran, razjed in drugih poškodb na stopalu. Začasna obutev s spodrezanim podplatom na predelu prstov in zaprto peto, ki razbremeni prizadeti del stopala in omogoča hojo kljub obvezam in ranam na stopalu. Več ...

od 61,07 €
SKU
g752162

Začasna obutev Zaloker Post-Op je namenjena ljudem po operaciji na stopalu ter v primeru ran in razjed na stopalu. Operativni posegi, poškodbe ali rane na stopalu nas lahko za daljši ali krajši čas priklenejo na posteljo. Temu se lahko vsaj delno izognemo z uporabo posebne začasne obutve, ki omogoča hojo kljub obvezam.

Začasna terapevtska obutev Zaloker Post-Op lahko skrajša rehabilitacijo po operativnem posegu, gibanje lahko zmanjšuje otekanje nog in zaradi pospešene prekrvitve pospešuje celjenje ran.

Lastnosti:

  • Velik razpon velikosti: od številke 33 do 48.
  • Večja higiena, saj je obutev pralna (30°C).
  • Notranjost obutve ima bakteriostatično in antimikotično oblogo.
  • Obutev se enostavno zapne s prilagodljivimi velkro trakovi.
  • Univerzalna oblika za desno in levo nogo.
  • Možnost namestitve kapice za toplotno zaščito stopala.

Vrste začasne obutve: spodrezan podplat na prstih in zaprta peta. Obstajata tudi naslednji dve možnost: (1) raven podplat in zaprta peta ter (2) spodrezan podplat na peti in odprta peta.

Velikosti: 35/36, 37/38, 39/40, 41/42, 43/44, 45/46, 47/48

Lastnosti
ProizvajalecSchein Orthopädie Service KG
Namenrehabilitacija
Vrstačevlji
Oddaj svojo oceno artikla
Zaloker Post-Op spodrezan spredaj, začasna obutev
Tvoja ocena