Waya Biotic, kapsule za odrasle in otroke

Waya Biotic kapsule za odrasle in otroke, starejše od 2 let, edine vsebujejo mikroenkapsulirano koristno mlečnokislinsko bakterijo Lactobacillus rhamnosus GG, ki spada med najbolj raziskane mlečnokislinske bakterije na svetu in je naravno prisotna tudi v naših prebavilih. Več ...

19,22 €
Zaloga:   Na zalogi

Kapsule Waya Biotic za odrasle in otroke, starejše od 2 let, so prehransko dopolnilo, ki vsebujejo skrbno izbrano in najbolj raziskano koristno mlečnokislinsko bakterijo Lactobacillus rhamnosus GG, ki je naravno prisotna tudi v naših prebavilih. Ena kapsula Waya Biotic vsebuje vsaj 10 milijard celic mikroenkapsulirane koristne mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG. Inovativen postopek mikrokapsuliranja omogoča petkrat večje preživetje koristne bakterije v prebavilih.

Kapsule Waya Biotic imajo preverjeno kakovost, ki se redno nadzoruje in spremlja z analizami. Kapsule so gastrorezistentne (zaščitene pred želodčno kislino), ovoj kapsul je v celoti rastlinski. Mlečnokislinske bakterije so organizmi, ki so izjemno občutljivi pri prehodu skozi kislo okolje prebavil, zato jih je treba ustrezno zaščititi. Mikroenkapsulirana oblika mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG omogoča petkrat večje preživetje v prebavilih v primerjavi z drugimi izdelki z mlečnokislinskimi bakterijami na trgu, tako da zagotavlja večjo koncentracijo mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG.

Kapsule so primerne za alergike, saj ne vsebujejo alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, soje, oreškov, zelene, gorčice, rakov).

Kapsule so primerne za vegetarijance.

Kapsule so primerne za nosečnice in doječe matere.

 

Vsebnost: Mikroenkapsulirana mlečnokislinska bakterija Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103). Ena kapsula vsebuje najmanj 1 x 1010 celic mikroenkapsulirane mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103).

 

Navodila za uporabo Kapsule Waya Biotic za odrasle in otroke: Odrasli in otroci, starejši od 2 let: 1 kapsula na dan. Kapsule WAYA Biotic pogoltnite z veliko hladne tekočine. Za mlajše otroke se kapsula po potrebi lahko odpre in vsebina zaužije po žlički. Če jemljete kapsule WAYA Biotic ob zdravljenju z antibiotikom, jih vzemite z dvournim razmikom. Kapsule WAYA Biotic uporabljajte vsaj dva tedna. Kapsule WAYA Biotic so primerne tudi za nosečnice in doječe matere, alergike in vegetarijance.

 

Sestavine: Hidroksipropilmetil celuloza (E464), Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), maltodekstrini.

 

Pakiranje: 20 kapsul (9,8 g)

 

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Če ste alergični na ali preobčutljivi za sestavine kapsul WAYA Biotic, izdelka ne uporabljajte. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izdelek ne vsebuje alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, soje, oreškov, zelene, gorčice, rakov). Shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Izdelek shranjujte v originalni embalaži.

 
Lastnosti
ProizvajalecMEDIS IW, odgovorna oseba za slovenski trg: Medis, d.o.o. Brnčičeva 1 1000 Ljubljana Slovenija
Blagovna znamkaWaya
Namendriska, krči prebavil, napenjanje, prebava, prebavne motnje, slaba prebava, spahovanje, vetrovi, zaprtje
Oblikakapsule
Oddaj svojo oceno artikla
Waya Biotic, kapsule za odrasle in otroke
Tvoja ocena