Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Dr. Helewa, vrečke za sobno stranišče

Pripomočki Pripomočki za zdravstvene težave Inkontinenca Dr. Helewa, vrečke za sobno stranišče

Dr. Helewa vrečke za sobno stranišče so edinstvena in patentirana kombinacija vrečke s superabsorpcijsko podlogo, ki hitro želira tekočine in materiale ob stiku. Več ...

16,48 €
Zaloga:   Na zalogi

Dr. Helewa vrečke za sobno stranišče so edinstvena in patentirana kombinacija vrečke s superabsorpcijsko podlogo, ki hitro želira tekočine in materiale ob stiku. V stiku s tekočinami oz. vlažnimi materiali bo superabsorbent v notranjosti tekočino absorbiral ter jo strdil - želiral v kompaktno snov. Zaradi tega se zmanjša možnost razlitja in škropljenja, hkrati pa preprečuje širjenje vonjav. Po uporabi vrečko enostavno zapremo in odvržemo med odpadke.

Dr. Helewa vrečke za sobno stranišče so še posebej priporočljive pri hospitalizaciji na domu, v negovalnih ustanovah, domovih za ostarele, funkcionalnih rehabilitacijskih centrih, v bolnišnici, na onkologiji (hematologiji itd.), dializi ter bolnikih v izolaciji.

Prednosti Dr. Helewa vrečke so:

  • Pripravljena za takojšnjo uporabo.
  • Vpije do 600 ml tekočih izločkov.
  • Super vpojna podloga želira sprejete tekočine.
  • Prepreči polivanje in škropljenje.
  • Preprečuje razvoj amonijaka, s tem prepreči razvoj neprijetnih vonjav.
  • Je diskretna in varna za uporabo.
  • Vedno dosegljiva.

Navodila za uporabo: V primeru, da uporabljate sobno stranišče, vzemiteDr. Helewa vrečko za sobno stranišče iz embalaže, razprite zgornji del in jo previdno namestite na posodo na sobnem stranišču. Po opravljeni potrebi zategnite zgornji del vrečke s priloženo vrvico in odvrzite med odpadke.

Materiali: Dr. Helewa PVC vrečka vsebuje Alveol podlogo in trak za zapiranje.

Pakiranje: 20 vrečk

Opozorila: V primeru kontakta oči ali občutljivih predelov z vsebino vrečke, le te sperite pod tekočo vodo! V primeru infekcijskih izločkov odvrzite v zbiralnik za infektivne odpadke! Plastična vrečka predstavlja nevarnost zadušitve. Shranjujte izven dosega otrok!

Lastnosti
Nameninkontinenca blata, inkontinenca urina
Vrstavrečke
Oznakaodrasli
Oddaj svojo oceno artikla
Dr. Helewa, vrečke za sobno stranišče
Tvoja ocena