VonPharma Erektil Extra Strong, kapsule + Frezyderm Aqua Care, vaginalni gel

Prehrana Prehranska dopolnila VonPharma Erektil Extra Strong, kapsule + Frezyderm Aqua Care, vaginalni gel

Erektil Extra Strong kapsule so namenjene vsem, ki si želijo boljših spolnih odnosov. Paketu je priložen Frezyderm Aqua Care, vlažilni gel za intimno področje. Več ...

23,49 €

1. VonPharma Erektil Extra Strong, kapsule:

VonPharma Erektil je popolnoma naravno prehransko dopolnilo, ki je prvo na slovenskem tržišču namenjeno tako moškim kot ženskam, ki si želijo boljših spolnih odnosov.

Prednosti prehranskega dopolnila Erektil Extra Strong:

 • za ženske
 • za moške
 • popolnoma naravno
 • hitro učinkovanje
 • uživanje le po potrebi

Običajno se govori le o težavah s spolno močjo in erektilno disfunkcijo pri moških. Vendar se tudi številne ženske v sodobnem svetu srečujejo s pomanjkanjem libida. 

VonPharma Erektil Extra Strong je izdelan za oba partnerja. Učinkuje tako pri ženskah kot pri moških. S pravilnim razmerjem naravnih aktivnih sestavin, je mogoča popolnoma naravna in varna rešitev za povečanje spolne moči pri obeh partnerjih.

Aktivne sestavine:

Prehransko dopolnilo Erektil Extra Strong vsebuje plemeniti kozji plevel (Horny Goat Weed). Ta rastlina je pogosto uporabljena v kitajskem zdravilstvu, saj velja za zelišče, ki naj bi pomagalo pri težavah v spolnosti. Bioaktivna farmacevtska sestavina, Icariin, je izolirana iz plemenitega kozjega plevela. Na podoben način učinkuje tudi vsem poznana modra tabletka, ki jo lahko dobite le na recept.

Navadna zobačica, je ena starejših rastlin, pri kateri so ugotovili ugodne učinke na spolno moč. Naj bi delovala celo kot naravni afrodiziak. Navadna zobačica vpliva na spolne organe ter aktivnost hormonov (On Hold Botanicals). Vpliva pa tudi na reproduktivni sistem. Navadna zobačica prispeva k boljši energiji ter tonusu telesa in mišic.

Cink je za človeško telo nujno potreben, tako za moške kot ženske. Gre za element, ki je prisoten prav v vseh telesnih tekočinah in tkivih. Znano je, da cink prispeva k različnim telesnim funkcijam kot so: normalno delovanje imunskega sistema, zaščita celic pred oksidativnim stresom in vzdrževanje normalnih las, kože, kosti in nohtov. Prvenstveno pa je cink dodan prehranskemu dopolnilu Erektil Extra Strong zaradi prispevka k normalni plodnosti in razmnoževanju. Ker pa cink vpliva tudi na vzdrževanje normalnih ravni testosterona v krvi, pa ga pogosto imenujemo kar moški mineral.

Tudi selen je za človeško telo zelo pomemben element. Z vidika spolnosti, ob njegovem pomanjkanju hujše posledice utrpijo moški kot ženske. Selen namreč prispeva k normalni spermatogenezi. Vpliva torej na proces zorenja moških spolnih celic. Ob tem pa selen prispeva tudi k drugim izredno pomembnim telesnim funkcijam kot so normalno delovanje ščitnice ter normalno delovanje imunskega sistema. 

Čudežna aminokislina oziroma L-Arginin je pogojno esencialna aminokislina. Njegova koncentracija s starostjo vpada, kar ima lahko različne posledice na telesne funkcije. Dodan pa je tudi prehranskemu dopolnilu Erektil Extra Strong.

Tabela sestavin prehranskega dopolnila:

 Horny Goat Weed, 20 % icariin

200 mg

 Tribulus terrestris

100 mg 

 L-arginin

100 mg 

 Cink 

10 mg (100% *) 

 Selen

100 μg (182% *)

*RDA/PDV vrednost - priporočljiva dnevna vrednost

Navodila za uporabo: Priporočen dnevni vnos je ena kapsula. Prehransko dopolnilo VonPharma Erektil se uživa po potrebi. Zaužijte kapsulo najmanj eno uro pred spolnim odnosom. Prehransko dopolnilo je primerno za starejše od 18 let.

Pakiranje: 10 kapsul

Opozorila: Shranjevati dobro zaprto, v suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Izdelek ne vsebuje laktoze, soli, glutena, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

 

2. Frezyderm Aqua Care, vaginalni gel

Frezyderm Aqua Care vaginalni gel je vlažilni in lubrikantni gel za intimno področje. Gel zagotavlja močno vaginalno hidracijo in mazanje, medtem ko lajša razdraženost, srbenje in pekoč občutek in nudi zdravilno delovanje. Primeren je za zdravljenje suhosti (atrofičnega vaginitisa), ki se pojavi pri menopavzi in za olajšanje spolnega odnosa.

Frezyderm Aqua Care vaginalni gel je primeren za:

 • Vaginalno atrofijo zaradi menopavze.
 • Draženje, srbenje, pekoč občutek.
 • Dispareunia (boleči spolni odnos).

Delovanje/aktivne sestavine:

 • HMW hialuronska kislina: Takojšnje olajšanje vaginalne suhosti. Zmanjšanje draženja, srbenja, pekočega občutka. Zaščita epitelija.
 • Glicerin, NMF: Vlažilno, mazalno delovanje.
 • Gliceridi rastlinskega izvora: Zmanjšanje bolečin, povezanih z dispareunijo. Mazalno delovanje.

Intravaginalna nega z inovacijo Frezyderm. Dermatološko preizkušeni izdelki, posebej zasnovani za specializirano nego intimnega področja.

Brez hormonov, zdravil, vazelina in parabenov.

Frezyderm Aqua Care vaginalni gel je skladen s kondomi in ima 9 aplikatorjev za enkratno uporabo.

Navodila za uporabo: Frezyderm Aqua Care, vaginalni gel, uporabite notranje, z uporabo aplikatorjev za enkratno uporabo ali z zunanje strani, z uporabo prsta. Pri intravaginalni aplikaciji gela, uporabljajte aplikator za enkratno uporabo.

Med menopavzo: 1 aplikator na 2 dni. 1 aplikator vsak teden za vzdrževanje.

Občasna suhost: 1 aplikator na 3 dni.

Pakiranje: 50 g tuba

Lastnosti
ProizvajalecVONpharma
Blagovna znamkaFrezyDerm
Namenvitalnost, vlaženje
Oblikakapsule
Oddaj svojo oceno artikla
VonPharma Erektil Extra Strong, kapsule + Frezyderm Aqua Care, vaginalni gel
Tvoja ocena