Vonpharma Erektil Extra Strong, kapsule

Prehrana Prehranska dopolnila Vonpharma Erektil Extra Strong, kapsule

Prehransko dopolnilo Vonpharma Erektil Extra Strong je namenjeno moškim in ženskam. Je vir cinka, selena, L-arginina, izvlečka Tribulus terrestris in izvlečka Horny goat Weed. Več ...

14,88 €
Zaloga:   Na zalogi

Spolna moč in libido z leti praviloma upadata. Že po 40. letu se lahko pojavijo težave z libidom pri ženskah oz. erektilno funkcijo pri moških. Prehransko dopolnilo Vonpharma Erektil Extra Strong je namenjeno moškim in ženskam. Izdelek ne vsebuje laktoze, soli, glutena, umetnih barvil, okusov in konzervansov. Kapsule Vonpharma Erektil Extra Strong so vir cinka, selena, L-arginina, izvlečka Tribulus terrestris in izvlečka Horny goat Weed.

L-arginin je ena izmed dvajsetih aminokislin, ki v človeškem telesu tvorijo beljakovine; prištevamo ga med alfa-aminokisline, saj se aminska skupina v aminokislini nahaja na drugem ogljikovem atomu. Sam arginin je pogojno esencialna aminokislina; v nekaterih življenjskih obdobjih jo lahko človeško telo sintetizira samo, v drugih pa jo je treba vnesti z raznovrstni in polnovredno prehrano. Selen ima vlogo pri nastajanju semenčic. Cink ima vlogo pri plodnosti in razmnoževanju. Horny goat weed je tradicionalno kitajsko zdravilno zelišče. Znan je tudi po številnih botaničnih imenih vključno z Epimediumom in kitajskim imenom Ying Yang Huo. Icariin je glavna bioaktivna farmacevtska sestavina, ki je izolirana iz Horny goat weed.

Navodila za uporabo: 1 kapsula dnevno, 1 uro pred spolnim odnosom (18+).

Pakiranje: 10 kapsul

Lastnosti
ProizvajalecVONpharma
Namenvitalnost
Oblikakapsule
Oddaj svojo oceno artikla
Vonpharma Erektil Extra Strong, kapsule
Tvoja ocena