Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Solarvit Pro Immun D3, tablete

Prehrana Vitamini Vitamin D Solarvit Pro Immun D3, tablete

D3 Solarvit Pro Immun so prehransko dopolnilo v obliki tablet za vse, ki imajo pomanjkanje vitamina D. Tablete vsebujejo visok delež naravnega vitamina D3 in so brez glutena, laktoze in kvasa ter se lahko uporabljajo za daljše časovno obdobje. Več ...

13,77 €
Zaloga:   Na zalogi

Vitamin Solarvit Pro Immun D3 je prehransko dopolnilo z visokim odmerkom vitamina D (1000 i.e.) in se ga lahko jemlje daljše časovno obdobje. Tablete so primerne tudi za osebe z glutensko in laktozno intoleranco oziroma so na dieti brez kvasa.

Tablete Solarvit Pro Immun D3 so izdelane iz lanolina, ki vsebuje naravni vitamin D. Vitamin D3 ali holekalciferol je prisoten tudi v hrani, in sicer ga najdemo v majhnih količinah pri lososu, sledu in jajčnem rumenjaku. Večje količine vitamina se proizvajajo samo pod vplivom sončne svetlobe, ki pa je v zimskih mesecih seveda občutno manjša, zato je jemanje tablet primerno od oktobra do aprila in se ga priporoča vsem, ki so omejeni na bivanje v notranjih prostorih.

Vitamin D je pomemben, saj:

  • prispeva k normalni absorpciji kalcija in fosforja,
  • prispeva k normalni ravni kalcija v krvi,
  • prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob,
  • prispeva k delovanju mišic,
  • prispeva k delovanju imunskega sistema,
  • ima vlogo pri delitvi celic.

Vsebnost:

Sestava:

1 tableta

PDV*

Vitamin D3

1000 i.e /25 mcg

500%

*Priporočen dnevni vnos

Navodilo za uporabo Solarvit Pro Immun D3 tablete: pri odraslih je priporočen dnevni odmerek 1 tableta, do 1-krat na dan. Največji dnevni odmerek je 1 tableta. 

Sestavine: sladilo: izomalt, holekalciferol (pripravek vitamina D3), sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli jedilnih maščobnih kislin.

Pakiranje: 60 kapsul (12 g)

Opozorila: Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Lastnosti
ProizvajalecSTADA Arzneimittel AG, Stadastraße 2-18, 61118 Bad Vilbel, Nemčija
Namenodpornost
Oblikatablete
Vrstatablete za odkrivanje zobnih oblog
Vsebnostvitamin D
Količina450 ml
Oddaj svojo oceno artikla
Solarvit Pro Immun D3, tablete
Tvoja ocena