Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Vet's Best Immune Support, žvečljive tablete za pse

Dom Domače živali Vet's Best Immune Support, žvečljive tablete za pse

Vet's Best Immune Support, tablete, so mešanica hranilnih snovi, ki pripomorejo k splošnemu dobremu počutju ter antioksidantno podporo. Vsebuje algo Chlorella in kvercetin. Kvercetin je flavonoid in močan antioksidant. Ima protivnetne ter „anti-histamine“ lastnosti. Primerno je za vse onkološke paciente ob dolgotrajnem jemanju antibiotikov za seniorje. Več ...

Akcijska cena 13,86 € Redna cena 16,31 €

Vet's Best Immune Support, tablete, so mešanica hranilnih snovi, ki pripomorejo k splošnemu dobremu počutju ter antioksidantno podporo.

Vsebuje algo Chlorella in kvercetin. Kvercetin je flavonoid in močan antioksidant. Primerno je za vse onkološke paciente ob dolgotrajnem jemanju antibiotikov za seniorje. Dopolnilna krmna mešanica za pse, ki zadostuje za 30 dni (pri psu, ki ima 34 kg). Primerno za pse od 1 leta starosti naprej.

Navodila za hranjenje: psi do 12kg/1tableta dnevno, psi od 13-34kg/2 tableti dnevno, psi nad 34kg/3-4 tablete dnevno. Za najboljše rezultate prepolovite dnevni odmerek in ponudite zjutraj in nato še zvečer.

Opozorila: Samo za uporabo samo pri živalih. Hraniti izven dosega otrok in živali. V primeru prevelikega odmerka se takoj posvetujte z veterinarjem. Varnost uporabe pri brejih psičkah oz. psičkah, mišljenih za vzrejo ni bila dokazana. Če se stanje živali poslabša ali ne izboljša, prenehajte z uporabo in se posvetujte z veterinarjem. Sveža pitna voda naj bo živali vedno na voljo. Izdelek je namenjen občasnemu dopolnilnemu prehranjevanju in ni namenjen zdravljenju ali ublažitvi katerega koli bolezenskega stanja. Hraniti v suhem prostoru. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi. Po uporabi dobro zaprite.

Sestava: maltodekstrin, pivski kvas, metilsulfonilmetan (MSM), izvleček citrusov, izvleček kopriv, izvleček kvercetina 3.2%, prah spiruline 2.3%, prah Chlorelle 2.3%, silikonov dioksid, stearinska kislina, magnezijev stearat, izvleček rožmarina.

Analitske sestavine: surove beljakovine 14.3%, surove maščobe in olja 2.2%, surove vlaknine 7.3%, surovi pepel 4.3%.

Krmni dodatki (na kg): nutritivni dodatki: vitamini in provitamini: vitamin C – L-askorbinska kislina 39g (3a300). Senzorični dodatki: naravne arome.

Energijska vrednost: 2.655 kcal/kg (5.9 kcal/žvečljivo tableto).

Pakiranje: 60 žvečljivih tablet

Lastnosti
ProizvajalecCompana Pet Brands, ZDA; oseba odgovorna za slovenski trg: Iris d.o.o., Cesta v Gorice 8, Ljubljana
Blagovna znamkaVet's Best
Namenodpornost, za pse
Oblikatablete
Oddaj svojo oceno artikla
Vet's Best Immune Support, žvečljive tablete za pse
Tvoja ocena