Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Vet's Best Dental Care, set

Vet's Best Dental Care set ponuja najboljšo zobno nego za vašega ljubljenčka. Set vsebuje dentalni gel in zobno ščetko s trojno glavo. Dentalni gel s svojo zasnovo nežno odstranjuje zobne obloge in kamen, poleg tega pa še osvežuje zadah vašega ljubljenčka. Je odličnega okusa, ki ga psi obožujejo. Zobna ščetka s trojno glavo pa priročno objame celoten zob. Več ...

Akcijska cena 8,16 € Redna cena 9,60 €

Vet's Best Dental Care set ponuja najboljšo zobno nego za vašega ljubljenčka. Set vsebuje dentalni gel in zobno ščetko s trojno glavo.

Dentalni gel s svojo zasnovo nežno odstranjuje zobne obloge in kamen, poleg tega pa še osvežuje zadah vašega ljubljenčka. Je odličnega okusa, ki ga psi obožujejo. Zobna ščetka s trojno glavo priročno objame celoten zob in tako učinkovito očisti vsak še tako težko dostopen del.

Pri dentalnih gelih in penah Vet‘s Best za ustno higieno je zaužitje popolnoma varno – izpiranje ni potrebno.

Vet's Best že več kot 30 let nudi izdelke, ki vašemu ljubljenčku nudijo podporo za ohranjanje zdravja!

Navodila za uporabo:

  1. Uporaba s ščetko: za najboljše rezultate uporabite Vet's Best zobno ščetko za učinkovito odstranjevanje zobnih oblog in kamna. Pri prvem čiščenju nanesite kapljico gela na vaš prst in ponudite vašemu psu. Nanesite majhno količino gela na zobno ščetko in nežno ščetkajte sprednje zobe vašega psa in se počasi pomikajte proti zadnjemu delu zobovja. Vsak zob zaobjamite s trojno glavo ščetke. Vmes celoten čas psa spodbujajte in hvalite. Za najboljše rezultate ščetkajte večkrat na teden. Vet's Best dentalni gel je varen za zaužitje; ni potrebno izpirati. Psu vedno nudite čisto pitno vodo.
  2. Uporaba s prstom: gel nanesite na vaš prst za neposredno aplikacijo na zobovje vašega psa za lažje privajanje.
  3. Za ohranjanje svežega daha: nanesite majno količino gela direktno v gobček vašega psa za takojšnjo osvežitev daha.

Opozorila: Hraniti v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi.

Sestavine: prečiščena voda, glicerin, ekstrakt grenivke, soda bikarbona, olje peperminta, olje klinčkov, vitamin E, ksantan gumi 20g, L-askorbinska kislina, citronska kislina, kalijev sorbat, sorbinska kislina, polioksietilen(20)-sorbitan, naravne arome.

Lastnosti
ProizvajalecCompana Pet Brands, ZDA; oseba odgovorna za slovenski trg: Iris d.o.o., Cesta v Gorice 8, Ljubljana
Blagovna znamkaVet's Best
Mesto uporabezobje
Namenčiščenje, za pse
Oblikapaket
Oddaj svojo oceno artikla
Vet's Best Dental Care, set
Tvoja ocena