Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Vet's Best Comfort Calm, žvečljive tablete za pse

Dom Domače živali Pripomočki za domače živali Vet's Best Comfort Calm, žvečljive tablete za pse

Vet's Best Comfort Calm, žvečljive tablete za pse, vsebujejo dve glavni ključni učinkovi: L-triptofan je aminokislina naravnega izvora, igra pa pomembno vlogo pri izločanju serotonina, zraven pa je dodan tudi magnezij, ki poskrbi za sproščanje zakrčenosti mišic ob stresu oz. strahu. Primerno za pse od 1 leta starosti naprej. Več ...

Akcijska cena 13,86 € Redna cena 16,31 €

Vet's Best Comfort Calm, žvečljive tablete za pse, vsebujejo dve glavni ključni učinkovi: L-triptofan je aminokislina naravnega izvora, zraven pa je dodan tudi magnezij, ki poskrbi za sproščanje zakrčenosti mišic ob stresu oz. strahu.

Žvečljive tablete z okusom, ki ga psi naravnost obožujejo. Brez umetnih barvil, konzervansov in ojačevalcev okusa.

Dopolnilna krmna mešanica za pse, ki zadostuje za 30 dni (pri psu, ki ima 34 kg). Primerno za pse od 1 leta starosti naprej.

Navodila za uporabo: psi do 12kg/1tableta dnevno, psi od 13-34kg/2 tableti dnevno, psi nad 34kg/3-4 tablete dnevno. Ponudite 3 ure pred stresnim dogodkom, nato še ob začetku stresnega dogodka in nato na vsakih 6-8 ur (po potrebi).

Opozorila: Samo zauporabo samo pri živalih. Hraniti izven dosega otrok in živali. V primeru prevelikega odmerka se takoj posvetujte z veterinarjem. Varnost uporabe pri brejih psičkah oz. psičkah, mišljenih za vzrejo ni bila dokazana. Če se stanje živali poslabša ali ne izboljša, prenehajte z uporabo in se posvetujte z veterinarjem. Sveža pitna voda naj bo živali vedno na voljo. Izdelek je namenjen občasnemu dopolnilnemu prehranjevanju in ni namenjen zdravljenju ali ublažitvi katerega koli bolezenskega stanja. Hraniti v suhem prostoru. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi. Po uporabi dobro zaprite.

Sestava: maltodekstrin, pivski kvas, koreninice baldrijana, prah koreninic cikorije (inulin), vlaknine jabolka, silikonski dioksid, stearinska kislina, magnezijev stearat.

Analitske sestavine: surove beljakovine 11%, surove maščobe in olja 2%, surove vlaknine 10%, surovi pepel 5%.

Krmni dodatki (na kg): stabilizatorji: mikrokristalna celuloza 120g (E460). Nutritivni dodatki: L-triptofan 23.000mg (3c440).

Energijska vrednost: 2.865 kcal/kg (6.3 kcal/žvečljivo tableto).

Pakiranje: 60 žvečljivih tablet

Lastnosti
ProizvajalecCompana Pet Brands, ZDA; oseba odgovorna za slovenski trg: Iris d.o.o., Cesta v Gorice 8, Ljubljana
Blagovna znamkaVet's Best
Namenza pse
Oblikažvečljive tablete
Oddaj svojo oceno artikla
Vet's Best Comfort Calm, žvečljive tablete za pse
Tvoja ocena