Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Vet's Best Cats Comfort Calm, gel za mačke

Dom Domače živali Pripomočki za domače živali Vet's Best Cats Comfort Calm, gel za mačke

Vet's Best Cats Comfort Calm, gel za mačke, je mešanica L-teanina, fitokemikalije, ki jo najdemo v zelenem čaju in koreninicah baldrijana, je bila pozorno izbrana, da bi vaši mački pomagala premostiti stresne situacije in tako omilila občutke stresa in tesnobe, ki se pojavlja ob nevihtah, potovanjih in pokih. Primerno za uporabo že od 8 tedna starosti naprej. Več ...

Akcijska cena 3,35 € Redna cena 3,94 €

Vet's Best Cats Comfort Calm, gel za mačke, je mešanica L-teanina, fitokemikalije, ki jo najdemo v zelenem čaju in koreninicah baldrijana, je bila pozorno izbrana, da bi vaši mački pomagala omiliti občutke stresa in tesnobe, ki se pojavlja ob nevihtah, potovanjih in pokih.

Primerno za uporabo že od 8 tedna starosti naprej. Gel je odličnega okusa, ki ga mačke obožujejo. Gel ne vsebuje petroleja, umetnih barvil, ojačevalcev okusa, melase, koruznega sirupa ali dodanih sladkorjev izdelka. Izdelek je dopolnilna krmna mešanica za mačke.

Navodila za uporabo:

Preventiva: mački ponudite dva centimetra iztisnjenega (pribl. 3g) Comfort Calm gela na dan.

Ob stresnih dogodkih: ponudite vsaj tri ure pred začetkom stresnega dogodka, nato še ob začetku stresnega dogodka in nato na vsakih 6-8 ur.

Gel lahko ponudite na svojem prstu ali pa ga iztisnete na sprednjo tačko vaše mačke. Če mačka ne pokaže zanimanja za gel, ga vmešajte v njeno najljubšo hrano.

Opozorilo: Samo za uporabo pri živalih. Hraniti v suhem prostoru. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi. Shranjujte izven dosega otrok in živali.

Sestavine: prečiščena voda, glicerin, polisorbat 20, L-teanin (iz izvlečeka zelenega čaja in izvlečka korenine baldijana), olje kamilic 1.1g.

Analitske sestavine: surove beljakovine 0.1%, surove maščobe in olja 0.1%, surove vlaknine 0.1%, surovi pepel 5%, vsebnost vlage 82%.

Krmni dodatki (na kg): vitamini in provitamini; vitamin E 1IE - alfa tokoferol (3a700), askorbinksa kislina – vitamin C (E300). Senzorični dodatki;, naravne arome. Tehnološki dodatki; konzervansi; kalijev sorbat (E202), natrijev citrat dihidrat,sorbinska kislina (E200), ksantan gumi (E415) 20g. Stabilizatorji; polioksietilen(20)-sorbitan 10g (E433).

Energijska vrednost: 614kcal/kg (1.8 kcal/3g)

Pakiranje: 100 g

Lastnosti
ProizvajalecCompana Pet Brands, ZDA; oseba odgovorna za slovenski trg: Iris d.o.o., Cesta v Gorice 8, Ljubljana
Blagovna znamkaVet's Best
Namenstres, za mačke
Oblikagel
Oddaj svojo oceno artikla
Vet's Best Cats Comfort Calm, gel za mačke
Tvoja ocena