Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Vet's Best Advanced Hip & Joint, žvečljive tablete za pse

Dom Domače živali Pripomočki za domače živali Vet's Best Advanced Hip & Joint, žvečljive tablete za pse

Vet's Best Advanced Hip & Joint, žvečljive tablete za pse, vsebujejo unikatno mešanico sestavin: glukozamin, hondroitin in MSM, ki so že dobro poznani hondroprotektivi, vitamin C in hialuronska kislina, kombinacija pa je zasnovana tako, da je učinek vsake učinkovine največji. Žvečljive tablete z okusom, ki ga psi naravnost obožujejo. Več ...

Akcijska cena 13,86 € Redna cena 16,31 €

Vet's Best Advanced Hip & Joint, žvečljive tablete za pse, vsebujejo unikatno mešanico sestavin: glukozamin, hondroitin in MSM, ki so že dobro poznani hondroprotektivi, vitamin C in hialuronska kislina, kombinacija pa je zasnovana tako, da je učinek vsake učinkovine največji.

Žvečljive tablete z okusom, ki ga psi naravnost obožujejo. Brez umetnih barvil, konzervansov in ojačevalcev okusa.

Dopolnilna krmna mešanica za pse, ki zadostuje za 30 dni (pri psu, ki ima 40 kg). Primerno za pse od 1 leta starosti naprej.

Navodila za uporabo: psi do 12kg/1tableta dnevno, psi od 13-34kg/2 tableti dnevno, psi nad 34kg/3-4 tablete dnevno. Za najboljše rezultate prepolovite dnevni odmerek in ponudite zjutraj in nato še zvečer.

Opozorila: Samo zauporabo samo pri živalih. Hraniti izven dosega otrok in živali. V primeru prevelikega odmerka se takoj posvetujte z veterinarjem. Varnost uporabe pri brejih psičkah oz. psičkah, mišljenih za vzrejo ni bila dokazana. Če se stanje živali poslabša ali ne izboljša, prenehajte z uporabo in se posvetujte z veterinarjem. Sveža pitna voda naj bo živali vedno na voljo. Izdelek je namenjen občasnemu dopolnilnemu prehranjevanju in ni namenjen zdravljenju ali ublažitvi katerega koli bolezenskega stanja. Hraniti v suhem prostoru. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi. Po uporabi dobro zaprite.

Sestava: glukozamin sulfat (37.5%), maltodekstrin, pivski kvas, metilsulfonilmetan (MSM, 12%), hondroitin sulfat (5%), prah klorele (modro-zelena alga), silikonov dioksid, stearinska kislina, magnezijev stearat, prah koreninic kurkume, izvleček rožmarina 0.8g, natrijev hialuronat 0.0009%, Boswellia serrata.

Analitske sestavine: surove beljakovine 20%, surove maščobe in olja 2%, surove vlaknine 8%, surovi pepel 15%.

Krmni dodatki (na kg): manganov sulfat 0.26g (E5), vitamin C – L-askorbinska kislina 39g (3a300). Senzorični dodatki: arome. Tehnološki dodatki: lecitin 8.3g (1c322).

Energijska vrednost: 2.478 kcal/kg (6 kcal/žvečljivo tableto).

Pakiranje: 60 žvečljivih tablet

Lastnosti
ProizvajalecCompana Pet Brands, ZDA; oseba odgovorna za slovenski trg: Iris d.o.o., Cesta v Gorice 8, Ljubljana
Blagovna znamkaVet's Best
Namenboleči sklepi, bolečine v mišicah
Oblikažvečljive tablete
Oddaj svojo oceno artikla
Vet's Best Advanced Hip & Joint, žvečljive tablete za pse
Tvoja ocena