Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Curasept ADS 212, ustna voda

Nega Ustna nega Ostalo Curasept ADS 212, ustna voda

Curasept ADS 212 ustna voda z 0,12 % klorheksidina (CHX) učinkovito neguje ustno votlino. S sistemom ADS (Anti-Discoloration System) se zmanjša zabarvanje, zaznavanje okusa pa se ne spremeni. Je idealna za vse, ki imajo težave z obzobnimi tkivi, in za uporabnike protez ali ortodontskih pripomočkov. Ustna voda ne vsebuje alkohola, zato ne izsušuje ustne sluznice. Več ...

11,40 €
Zaloga:   Na zalogi

Curasept ADS 212 ustna voda z 0,12 % klorheksidina (CHX) učinkovito neguje ustno votlino. S sistemom ADS (Anti-Discoloration System) se zmanjša zabarvanje, zaznavanje okusa pa se ne spremeni.
Curasept ADS 212 ustna voda je idealna za vse, ki imajo težave z obzobnimi tkivi, in za uporabnike protez ali ortodontskih pripomočkov. Pomaga tudi pri zaščiti dlesni pred zobozdravstvenimi posegi in po njih ali med intenzivno higieno.

Ustna voda ne vsebuje alkohola, zato ne izsušuje ustne sluznice in je primerna za podaljšano uporabo – največ dva meseca.

Navodila za uporabo: Curasept ADS 212 ustno vodo dvakrat na dan po 60 sekund spiranja z 10 ml ustne vode. ustna voda se lahko uporablja 28 dni oz. po navodilih izbranega strokovnjaka za ustno higieno.

Sestavine (INCI): Aqua, Xylitol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Poloxamer 407, Ascorbic Acid, Sodium Benzoate, Chlorhexidine Digluconate, Sodium Metabisulfite, Sodium Citrate, Aroma, C.I. 42090.

Pakiranje: 200 ml

 

Lastnosti
ProizvajalecCurasept S.p.A., Via G. Parini, 19, 21047 Saronno (VA), Italija
Blagovna znamkaCurasept
Vrstaustna voda
Oddaj svojo oceno artikla
Curasept ADS 212, ustna voda
Tvoja ocena