Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

PiC VedoEco Plus, galijev termometer

Pripomočki Naprave in merilci Termometri PiC VedoEco Plus, galijev termometer

PiC VedoEco Plus, galijev termometer je osebni termometer brez živega srebra. Termometer je v priročnem plastičnem etuiju s povečevalnim steklom za lažje odčitavanje.  Več ...

9,99 €
Zaloga:   Na zalogi

PiC VedoEco Plus, galijev termometer je osebni termometer brez živega srebra. Termometer Pic VedoEco Plus je v priročnem plastičnem etuiju s povečevalnim steklom za lažje odčitavanje. Primeren je za aksiliarno, oralno in analno merjenje, merjenje traja 4 minute.

PiC VedoEco Plus, galijev termometer s pomočjo posebnega nastavka omogoča lažje zbijanje skale na začetno vrednost. Skalo lahko namreč le z nekaj nihaji spravite na začetno vrednost (potrebujete približno 8 sunkov v primerjavi z nekaterimi termometri, kjer potrebujete 20 sunkov ali več). Primeren je za aksiliarno, oralno in analno merjenje, merjenje traja 4 minute.

  • meri temperaturo od 35,5ºC do 42ºC
  • natančnost meritve lahko odstopa od -0,15ºC do 0,1ºC
  • termometer je hermetično in higiensko zaprt v stekleno škatlico, zato ga lahko vedno po uoprabi očistimo in dezinficiramo

Termometer PiC VedoEco Plus deluje na osnovi zmesi, imenovane galij, to je zmes indija in kositra. Galij je popolnoma nestrupena in okolju neškodljiva tekočina. Stekleni termometer z galijem ne vsebuje živega srebra; primerjamo ga lahko z najboljšimi tovrstnimi termometri za merjenje telesne temperature. Termometer je izdelan in preizkušen v skladu z zahtevami direktive 93/42/EWG, 2007/47/EG. Standard EN 12470-1:2009. Termometer za merjenje telesne temperature 1. del: termometri s tekočo kovino.

Neomejena garancija (razen v primeru razbitja).

Lastnosti
ProizvajalecArtsana S.p.a., Via Saldarini Catelli, 1 Grandate, CO 22070, Italija
Blagovna znamkaPiC
Namentemperatura
Oddaj svojo oceno artikla
PiC VedoEco Plus, galijev termometer
Tvoja ocena