Tamponi Natura Femina by Ellen Normal

Nega Nega telesa Intimna nega Tamponi Natura Femina by Ellen Normal

Tamponi s probiotiki Natura Femina by Ellen Normal so zanesljiva zaščita v času menstruacije in so primerni za dneve s srednje močno menstruacijo. Več ...

7,90 €

Tamponi Natura Femina by Ellen vsebujejo probiotike, ki so naravno prisotni v zdravi nožnici in ščitijo nožnično mikrofloro, vzdržujejo njeno pH vrednost ter zmanjšajo neprijetnosti, kot so srbenje, draženje, povečan izcedek in neprijeten vonj. Tamponi s probiotiki Natura Femina by Ellen so namenjeni dekletom in ženskam z nožničnim mikrobiološkim neravnovesjem in tistim, ki ga želijo preprečiti.

Pakiranje vsebuje 12 tamponov.

Za doseganje optimalnega učinka je priporočljivo uporabiti 3 tampone Natura Femina by Ellen na dan, 3 dni v času menstruacije, vsaj 3 zaporedne menstrualne cikle.
Tampon Natura Femina by Ellen naj bo vstavljen minimalno 90 minut, da se v celoti prepoji in doseže telesno temperaturo. S tem bo omogočeno želeno delovanje probiotikov. Tampone Natura Femina by Ellen uporabljajte samo med menstruacijo. Tampone s probiotiki Natura Femina by Ellen lahko kombinirate z običajnimi higienskimi izdelki (npr. tamponi ali vložki Natura Femina).

Viskozni tamponi imajo dodan Lacto Naturel, patentirano kombinacijo treh sevov mlečnokislinskih bakterij L. Fermentum, L. Rhamnosus in L. Gasseri.

Lastnosti
Blagovna znamkaNatura femina
Oblikatamponi
Oddaj svojo oceno artikla
Tamponi Natura Femina by Ellen Normal
Tvoja ocena