-20%

Systane Balance, vlažilne kapljice za oko

Pripomočki Ostali pripomočki Ostalo Systane Balance, vlažilne kapljice za oko

Systane Balance vlažilne kapljice za oko so namenjene lajšanju simptomov suhega očesa, ki so posledica težav lipidnega sloja solznega filma. Več ...

Akcijska cena 10,48 € Redna cena 13,10 €
Zaloga:   Na zalogi

Systane Balance vlažilne kapljice za oko zagotavljajo podaljšano olajšanje občutka suhega očesa. Intenzivna nega je zagotovljena s posebno formulo LipiTech, ki omogoča podaljšano obstojnost lipidnega sloja ter s tem tudi zaščito oči pred prekomernim izhlapevanjem solz. Patentirana formula pomaga obnavljati vlago in lajšati simptome suhega očesa tudi v primeru disfunkcije Meibomovih žlez, ki so lahko pogost vzrok za suhost očesa.

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Kanite eno do dve kapljici v vsako oko po potrebi. Umetne solze vkapamo PRED vstavitvijo kontaktnih leč in PO odstranitvi kontaktnih leč.

Sestavine: propilenglikol, borova kislina, dimiristoil fosfatidilglicerol, diNa EDTA, hidroksipropil gvar, mineralno olje, polioksil 40 stearat, PolyQuad (polidronijev klorid) 0.001%, sorbitan tristearat, sorbitol in prečiščena voda.

Pakiranje: 10 ml

Lastnosti
ProizvajalecAlcon
Blagovna znamkaSystane
Mesto uporabeoči
Namensuho oko, vlaženje
Oblikakapljice
Akcijske ceneOptiFree in Systane -20%
Oddaj svojo oceno artikla
Systane Balance, vlažilne kapljice za oko
Tvoja ocena