Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Baby-Nova PP, steklenička

Otrok in mama Prehrana Stekleničke Baby-Nova PP, steklenička

Baby-Nova PP stekleničke so namenjene dojenčkom in malčkom od 0 do 24 mesecev starosti. Priložen  je okrogli silikonski cucelj z vgrajenim »anti-colic ventilčkom«. Več ...

od 4,93 €
SKU
g470100

Baby-Nova PP stekleničke so namenjene dojenčkom in malčkom od 0 do 24 mesecev starosti. Baby-Nova PP(polipropilen) stekleničke ne vsebujejo BPA (Bisfenola-A) in ustrezajo Evropskemu standardu EN 14350. Proizvedeno v EU.

PP stekleničke so namenjene dojenčkom in malčkom od 0 do 24 mesecev starosti. Priložen  je okrogli silikonski cucelj z vgrajenim »anti-colic ventilčkom«, ki zmanjšuje tlak v steklenički in s tem vnos zraka. Velikost cuclja je M.

Baby-Nova cuclje uporabljajo tudi v Porodnišnici Ljubljana in na Pediatrični kliniki v Ljubljani.

Za izdelki Baby-Nova stoji nemško družinsko podjetje Novatex GmbH, ki v sodelovanju z zobozdravniki, ortodonti, znanstveniki in starši že več kot 25 let raziskuje in razvija inovativne rešitve za otroško nego in hranjenje. V lasti imajo tovarno v mestu Langenstein v Nemčiji. Številni izdelki Baby-Nova so prejemniki ocene “odlično” (Sehr gut), ki jo podeljuje nemška revija za potrošnike ÖKO TEST.

Na voljo so steklenične z različnimi motivi: ribe, slona in zajca

Prostornina: 120 ml ali 240 ml

Lastnosti
ProizvajalecNovatex GmbH, Werner-von-Siemens-Straße 14, 30982 Pattensen, Nemčija
Blagovna znamkaBabyNova
Vrstasteklenička
Oddaj svojo oceno artikla
Baby-Nova PP, steklenička
Tvoja ocena