Sinupret, sirup

Zdravila Okužbe dihal Nos Sinupret, sirup

Sinupret sirup je zdravilo rastlinskega izvora iz petih zelišč. Učinkovito pomaga pri zamašenem nosu in vnetju sinusov. Zdravilo je primerno že za otroke od 2. leta naprej. Več ...

8,82 €
Zaloga:   Na zalogi

Sinupret sirup je nova različica priljubljenega zdravila rastlinskega izvora iz petih zelišč. Učinkovito pomaga pri zamašenem nosu in vnetju sinusov. S prijetno aromo po češnjah in v obliki sirupa je še zlasti primeren za otroke, ki ga v tej obliki zlahka sprejmejo. Z jemanjem zdravila Sinupret lahko preprečimo vnetje srednjega ušesa in se tako izognemo uporabi antibiotika. Zdravilo je primerno že za otroke od 2. leta naprej.

Sinupret sirup deluje tako, da sočasno zmanjša oteklino vnete nosne sluznice in tako olajša otrokovo dihanje in razredči sluz, zato otrok lažje izpiha sluz oz. mu jo starši nežno izsesajo. Omogoči lažje izločanje zastale nosne sluzi. Bionorica Sinupret sirup lahko jemljemo  sočasno z antibiotikom.

Navodilo za uporabo zdravila Sinupret v obliki sirupa: Sirup odmerjamo skladno z navodili trikrat dnevno, odvisno od starosti uporabnika. Za lažje odmerjanje je priložen merilni pokrovček. Uživamo ga nerazredčenega ali razredčenega z nekaj tekočine, neodvisno od obroka.

Sestavine: Korenina rumenega svišča, cvet jegliča s čašico, zel kislice, cvet črnega bezga, zel navadnega sporiša, etanol, tekoči maltitol, aroma češnje.

Pakiranje: 100ml sirupa

Lastnosti
ProizvajalecBIONORICA
Blagovna znamkaSinupret
Namennahod, prehlad, sinusi, zamašen nos
Oblikasirup
Oddaj svojo oceno artikla
Sinupret, sirup
Tvoja ocena