Salvit Beta Glucan, sirup 1+1 GRATIS

Prehrana Prehranska dopolnila Salvit Beta Glucan, sirup 1+1 GRATIS

Salvit Beta Glukan je prehransko dopolnilo z beta glukanom, izvlečkom plodov črnega bezga in cinkom za imunski sistem. Salvit Beta Glukan je primeren predvsem za otroke. Na voljo v akcijskem pakiranju 1 + 1 GRATIS. Več ...

14,21 €
Zaloga:   Na zalogi

Salvit Beta Glukan je okusen prehranski dodatek, ki je primeren predvsem za otroke. Tekočina s prijetnom okusom jagode vsebuje beta glukan, rastlinski izvleček črnega bezga in cink za imunski sistem.

Navodilo za uporabo: Salvit Beta glukan sirup jemljite v skladu z navodili in s priporočenim odmerkom glede na telesno maso. Salvit Beta glukan jemljite enkrat dnevno, pred obrokom, v obdobju 2–4 tednov. Jemljite s pomočjo priložene posodice za odmerjanje. Pred vsako uporabo dobro pretresite.

Sestavine: Prečiščena voda; fruktoza; stabilizator: polidekstroza; sredstvo za uravnavanje kislosti: askorbinska kislina; beta-(1,3/1,6)-D-glukan (Yestimun); izvleček ploda črnega bezga (Sambucus nigra L.); sredstvo za zgostitev: ksantan guma; aroma; sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; konzervans: kalijev sorbat; cinkov glukonat.

Pakiranje: AKCIJSKO PAKIRAJE (2 x 150 ml) 150 ml + 150 ml GRATIS

Lastnosti
ProizvajalecSalvus
Blagovna znamkaSalvit
Namenodpornost, za otroke
Oblikasirup
Oddaj svojo oceno artikla
Salvit Beta Glucan, sirup 1+1 GRATIS
Tvoja ocena