Richter FerroBio, tablete

Prehrana Prehranska dopolnila Richter FerroBio, tablete

Prehransko dopolnilo Richter Ferrobio vsebuje hemsko železo, ki je bolj prijazno želodcu. Odlikuje se z boljšo absorbcijo in posledično večjo učinkovitostjo. Več ...

23,37 €

Richter Ferrobio tablete se uporabljajo kot dodatek pri pomanjkanju železa. Vsebujejo naravno hemsko železo in železov disulfat. Nehemsko železo v konkurenčnih prehranskih dopolnilih običajno povzroča težave kot so bolečine v želodcu, slabost in zaprtost. Hemsko železo vsebovano v tabletah Richter Ferrobio pa se dobro absorbira v črevesju po neodvisni poti in ima posledično optimalno biološko uporabnost in zelo dobro prenosljivost. Ne povzroča hudega draženja gastrointestinalnega trakta. Večja absorpcija in prenosljivost vodita k boljši fiziološki učinkovitosti. Železo prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Ustrezna oskrba telesa z njim je potrebna za dobro zdravje in dobro počutje.

Prehransko dopolnilo Richter FerroBio priporočamo v primerih povečane potrebe po železu. Posebej je namenjeno osebam, ki imajo neželene učinke ob jemanju pripravkov z običajnim železom. Prav tako je primeren za ženske, ki načrtujejo nosečnost, ženske pred menopavzo in starejše osebe. Prehransko dopolnilo Richter FerroBio lahko koristi v primeru povečanih potreb po železu pri rastočih otrocih, pri izgubi krvi zaradi menstruacij ali drugih vzrokov, pri nosečnicah in pri športnikih, ali pri prehranskih omejitvah, npr. v primeru hujšanja ali pomanjkanja apetita zaradi onkološkega zdravljenja. 

Navodilo za uporabo Richter FerroBio tablet: Vzemite 1 tableto Richter FerroBio na dan s kozarcem vode. Tablete Richter FerroBio lahko jemljete, dokler je treba. Priporočljivo je, da ga jemljete vsaj tri mesece.

Sestavine: goveji hemoglobin v prahu, železov (II) sulfat, mikrokristalična celuloza, dibazični kalcijev fosfat dihidrat, polivinilpolipirolidon, magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid, polivinil alkohol, smukec, polietilenglikol, lecitin (soja), hidroksipropilmetil celuloza, polidekstroza, migliol 810, rdeči železov oksid, črni železov oksid, titanov dioksid, indigotin.

Pakiranje: 40 tablet

Lastnosti
ProizvajalecGedeon Richter
Blagovna znamkaRichter
Namenslabokrvnost, utrujenost
Oblikatablete
Oddaj svojo oceno artikla
Richter FerroBio, tablete
Tvoja ocena