Pikazoo, podloge za hišne ljubljenčke

Dom Domače živali Pripomočki za domače živali Pikazoo, podloge za hišne ljubljenčke

Pikazoo podloge za hišne ljubljenčke so namenjene navajanju mladičkov na čistočo, primerne pa so tudi za goneče pasje in mačje samičke, ki so v obdobju brejosti ali času kotenja. Podloge preprečujejo širjenje neprijetnega vonja pasjega ali mačjega urina. Več ...

od 7,93 €
SKU
g564233

Pikazoo podloge za hišne ljubljenčke so namenjene navajanju mladičkov na čistočo, primerne pa so tudi za goneče pasje in mačje samičke, ki so v obdobju brejosti ali času kotenja. Uporabljate jih lahko tudi kot zaščito tal, sedežnih garnitur, ležišča, prenosne kletke, avto-sedežev, ali jih pogrnete na tla za zaščito živali v zimskem času, ko so tla hladnejša. Z zaščito pred mrzlimi tlemi preprečujete prezgodnjo inkontinenco vašega štirinožnega prijatelja. Podloge Pikazoo preprečujejo širjenje neprijetnega vonja pasjega ali mačjega urina.

Kadar podloge Pikazoo uporabljate za navajanje mladičkov na čistočo, podlogo postavite na določeno mesto in pasjega ali mačjega mladička učite, kje opravi potrebo. Ko to naredi, ga pohvalite. Tako bo vedel, da je naredil prav.

Velikosti:

  • SMALL: 40 cm × 60 cm
  • MEDIUM: 60 cm × 60 cm
  • LARGE: 60 cm × 90 cm

Pakiranje: 30 podlog

Lastnosti
ProizvajalecTosama
Blagovna znamkaPikazoo
Namenzaščita
Vrstapodloga
Oddaj svojo oceno artikla
Pikazoo, podloge za hišne ljubljenčke
Tvoja ocena