PiC SiSilicon, pooperativni obliž

Pripomočki Ostali pripomočki Obliži PiC SiSilicon, pooperativni obliž

PiC SiSilicone pooperativni obliž je primeren za nego in zaščito večjih ran in drugih poškodb kože. Gre za silikonski obliž iz izjemno nežnega netkanega materiala s silikonsko tehnologijo. Obliž je primeren za skrbo ran pri otrocih, starejših in posameznikih z zelo občutljivo kožo. Na voljo je več različnih velikosti obližev.      Več ...

od 3,01 €
SKU
g597611

Pic SiSilicone pooperativni obliž je primeren za nego in zaščito večjih ran in drugih poškodb kože. Gre za silikonski obliž iz izjemno nežnega netkanega materiala s silikonsko tehnologijo. Omogoča preprosto, neboleče odstranjevanje, hkrati pa zagotavlja dober oprijem

Pic SiSilicone pooperativni obliž je neinvaziven do kože, vsebuje silikon, ki zmanjšuje pojav rdečice in razdražljivosti, zahvaljujoč posebni nelepljivi mreži se ne sprime z rano, njegova blazinica pa vpija izločke rane. Ne vsebuje lateksa.

Preko celega dne varuje tudi najbolj občutljivo kožo ter omogoča praktično popolnoma neboleče odstranjevanje. Je odgovor za skrb za rane pri otrocih, starejših in posameznikih z zelo občutljivo kožo. Silikonska plast se popolnoma prilagodi delikatni površini kože. Ob odstranjevanju obliža se celice povrhnjice ne odluščijo, zaradi česar ni čutiti bolečine.

Navodila za uporabo: Pred uporabi Pic SiSilicone pooperativnega obliža rano očistite in razkužite. Prepričajte se, da je lepilni del v stiku s čisto, suho in nepoškodovano kožo. Obliži so za enkratno uporabo, njihova vnovična uporaba je prepovedana, ker lahko povzroči okužbe in je neučinkovita.

Velikosti:

  • 5 x 7 cm
  • 10 x 8 cm
  • 10 x 15 cm

Pakiranje: 5 obližev

Lastnosti
ProizvajalecARTSANA S.p.A.
Blagovna znamkaPiC
Namenpoškodba, preležanine, rane, razjeda
Oblikaobliž
Oddaj svojo oceno artikla
PiC SiSilicon, pooperativni obliž
Tvoja ocena