Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Pater Simon Ašič, domači jabolčni kis

Pater Simon Ašič, domači jabolčni kis

Pater Simon Ašič domači jabolčni kis je bogat z vitamini A, B in C ter minerali kot so kalij, magnezij, železo in žveplo. Nastaja naravno s pomočjo visoko aktivnih encimov, ki v njem ostajajo in pomagajo pri presnovi. Redno uživanje jabolčnega kisa dodaja vrednost vašemu počutju. Več ...

3,00 €

Pater Simon Ašič domači jabolčni kis je pripravljen iz domačih jabolk, dozorelih na visokoraslih drevesih starih kmetij. Nastaja naravno s pomočjo visoko aktivnih encimov, ki v njem ostajajo in pomagajo pri presnovi. Redno uživanje dodaja telesu dovolj snovi za vašo vitalnost.

Pater Simon Ašič domači jabolčni kis vsebuje vitamine A, B, C, ki jih je 6 krat več v lupini kot v mesu. Poleg vitaminov je bogat tudi z minerali – zlasti kalij, magnezij, železo in žveplo. Sestavine kot so dekstroza, trsni sladkor, jabolčna kislina, mlečna in oksalna kislina, encimi, flavonoidi ter čreslovine to dragoceno živilo samo še obogatijo. Uživanje Pater Simon Ašič domačega jabolčnega kisa z medom je ena izmed najboljših izbir.

Navodila za uporabo: Jabolčni kis so uporabljali že Egipčani kot živilo, konzervans ali pomoč pri različnih obolenjih. Omenja ga tudi kitajska narodna medicina. Zadostuje ena žlica kisa v kozarcu vode. Priporočljivo je dodati še 1 žličko medu. To mešanico pijemo dalj časa zjutraj na tešče.

Recept za pripravo mešanice jabolčnega kisa z medom:

  • 100g jabolčnega kisa
  • 200g medu
  • 700g vode

Mešanico rahlo pogrejete (do 25 °C) dobro premešajte, da se med in kis vmešata v vodo. Hranite na hladnem. Uživajte 1 do 2 decilitra zjutraj na tešče.

Pakiranje: 1 l

Lastnosti
ProizvajalecSitik d.o.o., Stična 17, 1295 Ivančna Gorica, Slovenija
Blagovna znamkaPater Simon Ašič
Namenglavobol, odpornost, presnova, razstrupljanje, vneto grlo
Oblikatekočina
Oddaj svojo oceno artikla
Pater Simon Ašič, domači jabolčni kis
Tvoja ocena