Otosan Forte, pršilo za grlo

Pripomočki Ostali pripomočki Ostalo Otosan Forte, pršilo za grlo

Otosan Forte, pršilo za grlo je namenjeno zdravljenju dražečih simptomov pri suhem kašlju, kot so suho grlo, boleče požiranje in pekoč občutek. Več ...

8,49 €

Otosan Forte, pršilo za grlo je namenjeno zdravljenju dražečih simptomov pri suhem kašlju, kot so suho grlo, boleče požiranje in pekoč občutek. Otosan Forte pršilo pomirja dražeče grlo in lajša bolečino. Uporabno je tudi pri zdravljenju akutnega faringitisa in z njim povezanih težav, kot je izguba glasu.

Prednosti Otosan Forte, pršilo za grlo:

Polisaharidi, ki jih najdemo v sestavinah pršila za grlo Otosan® Throat Spray Forte, ustvarijo obstojno zaščitno plast, ki deluje proti dražečemu delovanju zunanjih fizičnih dejavnikov in prodiranju patogenih mikroorganizmov. Učinkovito spodbuja vlaženje sluznice, saj omogoča naravno obnovo normalne fiziologije tkiv ter posredno zmanjšuje draženje in blaži bolečino. Zahvaljujoč svoji nežni aromatični sestavi zagotavlja pršilo za grlo Otosan® Throat Spray Forte prijeten občutek svežine. S svojim močnim mukoadhezivnim delovanjem nudi takojšnje olajšanje razdražene sluznice grla.

Otosan Forte, pršilo za grlo je primerno od 12 leta starosti dalje. 

Formula izdelka Otosan® Throat Spray Forte ima prijeten okus po pomaranči. Skupno delovanje vseh sestavin je bilo zasnovano za spodbujanje dobrega zdravja žrela. Izdelek je brez konzervansov. Ne vsebuje glutena. Veganski izdelek.

Aktivne sestavine v Otosan Forte, pršilu za grlo:

Karboksimetil glukan zahvaljujoč svojim mukoadhezivnim lastnostim tvori zaščitni sloj po celotni sluznici žrela, vlaži razdraženo tkivo in zagotavlja občutek olajšanja.

Izvleček navadnega dihnika deluje blagodejno na razdraženo sluznico grla.

Anetol zagotavlja prijeten občutek svežine.

Eterično olje timijana blaži in pomirja razdraženo sluznico.

Organsko eterično olje pomaranče ima aromatično in pomirjujoče delovanje na razdraženo sluznico.

Navodila za uporabo: 4 vpihi, neposredno na sluznico žrela 3- do 4-krat na dan. Primerno tudi za dolgotrajno zdravljenje do 20 dni.

Pakiranje: 30 ml

Izdelek je medicinski pripomoček. Pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo!

Lastnosti
ProizvajalecOtosan
Blagovna znamkaOtosan
Mesto uporabežrelo
Namenhripavost, prehlad, suh kašelj, vneto grlo, za odrasle, za otroke
Oblikapršilo
Oddaj svojo oceno artikla
Otosan Forte, pršilo za grlo
Tvoja ocena