Opornica za ramo OmoTrain

Aktivna opornica za zgodnje funkcionalno oskrbo ramenskega sklepa. Več ...

od 102,00 €
SKU
g800046

Pri konzervativnem zdravljenju sta ključnega pomena varna opora poškodovanega sklepa in kontrolirana mobilizacija. Pomembno je tudi zmanjšanje bolečine saj se s tem mobilnost poveča. Kompresijsko tkanje in potezni element sistema pasov opornice OmoTrain umesti ramenski sklep v pravilni položaj in ga hkrati ščiti pred bolečimi krožnimi gibi. Prav tako nudi oporo pri ostalih gibanjih kot npr. odročni dvig roke z namenom pretegnitve mišic. Zmanjšanje bolečine se čuti med samim gibanjem. Med gibanjem kompresijsko tkanje proizvaja kompresijsko masažo, ki aktivira metabolizem in pomaga pri hitrejšemu zmanjševanju otekline. Delta blazinica poveča masažni učinek s pomočjo masažnih točk. V kolikor je potrebno, lahko Delta blazinico odstranite ali namestite v drugačen položaj.

Opornico je enostavno namestiti ali odstraniti zaradi elastičnosti. Dobro namestitev nudi sistem mehkih pasov. Predel prsi je prost tako, da je opornica udobna za nošenje. OmoTrain je možno nositi na desni ali levi strani. Zračno, anatomsko oblikovano kompresijsko tkanje se odlično prilagodi rami in ne povzroča nevšečnosti med gibanjem. Tako je opornica primerna za proces zdravljenja, bolečina se zmanjša in mobilnost poveča.

INDIKACIJE

  • osteoartritis
  • posttravmatska razdraženost
  • postoperativna razdraženost

Velikosti (obseg nadlahti):

  • 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6

          

Opozorilo: Priporočamo, da se pred nakupom posvetujete z diplomiranim inženirjem ortotike in protetike v naši lekarni. Inženir vam pomaga izbrati primeren pripomoček in vam posreduje natančna navodila o uporabi ter svetuje obravnavo v okviru rehabilitacijskega tima.

Lastnosti
Blagovna znamkaBauerfeind
Mesto uporaberama
Vrstaopornica
Oddaj svojo oceno artikla
Opornica za ramo OmoTrain
Tvoja ocena