Opornica za gleženj Foot-Up, padajoča

Pripomočki Opornice in bandaže Opornice za nogo Opornica za gleženj Foot-Up, padajoča

Opornica za gleženj Foot-Up je lahek dinamičen izdelek pri padajočem stopalu ali pri motnjah, ki so povezane z podporo pri prepogibanju. Več ...

od 52,75 €
SKU
g740320

Opornica za gleženj Foot-Up je lahek dinamičen izdelek pri padajočem stopalu ali pri motnjah, ki so povezane z podporo pri prepogibanju.

Foot-up osnovna različica je sestavljena iz dveh delov: ergonomskega pasa preko gležnja in komaj vidnega vložka. Preprosto nastavljivi pas preko gležnja je izdelan iz hipoalergenega materiala z odpiranjem navznoter. S tem se zmanjša možnost kožne reakcije. Prilagodljiv vložek se vstavi med jezik in vezalke čevlja. Položaj vložka določi stopnjo podpore. Dva ločena dela se lahko med seboj povežeta z močnim enostavni pritrjevalnim trakom. Ta sestavna kombinacija omogoča stopalu, da je dvignjeno če potrebuje podporo pri upogibanju, še posebej v fazi nihanja stopala, ki vodi v fiziološki vzorec hoje.

Foot-Up osnovna različica se lahko uporablja v čevljih na vezalke. Opornica se nosi v običajni obutvi.

INDIKACIJE

  • pareza stopala

KONTRAINDIKACIJE

  • motnje prekrvavitve
  • specifične nevrološke organoleptične teževe
  • kožne trofične motnje, ki se zdavijo na površini telefa (čutilne motnje z ali brez poškodb kože)

Velikost (obseg gležnja):

  • 1 (18-21cm)
  • 2 (22-26 cm)
  • 3 (27-33 cm)

Barva: bež, črna

Priporočamo, da se pred nakupom posvetujete z diplomiranim inženirjem ortotike in protetike v naši lekarni. Inženir vam pomaga izbrati primeren pripomoček in vam posreduje natančna navodila o uporabi ter svetuje obravnavo v okviru rehabilitacijskega tima.

Lastnosti
Blagovna znamkaÖssur
Mesto uporabegleženj
Vrstaopornica
Oddaj svojo oceno artikla
Opornica za gleženj Foot-Up, padajoča
Tvoja ocena