Omron M7 Intelli IT, nadlaktni merilnik krvnega tlaka

Pripomočki Naprave in merilci Merilniki Omron M7 Intelli IT, nadlaktni merilnik krvnega tlaka

Omron M7 Intelli IT nadlaktni merilnik krvnega tlaka je najnovejši in najbolj napreden merilnik krvnega tlaka. Omogoča hitro, enostavno in točno merjenje krvnega tlaka. Združuje vrhunsko japonsko tehnologijo, pametno manšeto, ki odpravlja napačne meritve krvnega tlaka in omogoča brezžično bluetooth povezavo z vašim pametnim telefonom. Več ...

122,12 €
Zaloga:   Na zalogi

Omron M7 Intelli IT nadlaktni merilnik krvnega tlaka je najnovejši in najbolj napreden merilnik krvnega tlaka. Omogoča hitro, enostavno in točno merjenje krvnega tlaka. Združuje vrhunsko japonsko tehnologijo, pametno manšeto, ki odpravlja napačne meritve krvnega tlaka in omogoča brezžično bluetooth povezavo z vašim pametnim telefonom.

Omron M7 Intelli IT 2020 nadlaktni merilnik krvnega tlaku vsebuje manšeto Intelliwrap, katere tehnologija omogoča natančno meritev skoraj kjerkoli na nadlakti. Merilnik opozori na morebitno prisotnost atrijske fibrilacije (cca 95 % natančnost) ter zaznava in opozori na nepravilni srčni utrip. Merilnik izračuna povprečje treh zaporednih meritev (30 sekundni interval) in vsebuje vodnik za ovijanje manšete - s simbolom potrdi, da je manšeta pravilno ovita okrog nadlakti.

Merilnik krvnega tlaka Omron M7 Intelli IT vsebuje 2x100 spominskih mest za dva uporabnika in omogoča hkraten prikaz prejšnje meritve za primerjavo. Meritve so doma enako točne kot pri zdravniku. Merilnik je klinično validiran tudi pri diabetikih in za nosečnice. Omogoča Bluetooth povazavo s pametnim telefonom. S pomočjo iOS in android kompatibilne aplikacije Omron Connect, lahko spremljate vaš krvni tlak kadarkoli in kjerkoli – na poti, v zdravniški ordinaciji ali doma.

Obseg manšete: 22-42 cm 

Pakiranje: 1 merilnik 

Lastnosti
ProizvajalecOmron Healthcare, Inc.
Vrstamerilnik krvnega tlaka
Oddaj svojo oceno artikla
Omron M7 Intelli IT, nadlaktni merilnik krvnega tlaka
Tvoja ocena