Natural Wealth C-Time 1000, tablete s podaljšanim sproščanjem

Prehrana Vitamini Vitamin C Natural Wealth C-Time 1000, tablete s podaljšanim sproščanjem

Natural Wealth C-Time 1000 tablete s podaljšanim sproščanjem so prehransko dopolnilo za zdrav imunski sistem. Tablete vsebujejo 1000 mg vitamina C in šipek. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Več ...

14,46 €

Natural Wealth C-Time 1000 tablete s podaljšanim sproščanjem so prehransko dopolnilo za zdrav imunski sistem. Tablete vsebujejo 1000 mg vitamina C in šipek. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom

Tablete Natural Wealth C-Time 1000 tablete so primerne tudi za vegetarijance in vegane. Ne vsebujejo namreč umetnih barvil, okusov in sladil, konzervansov, sladkorja, škroba, mleka ali mlečnih sestavin, laktoze, soje, glutena, pšenice, kvasa, ribjih sestavin in soli.

Navodila za uporabo: 1 tableto dnevno, najbolje po obroku.

Sestavine: Natural Wealth C-Time 1000 tablete s podaljšanim sproščanjem vsebujejo: L-askorbinska kislina, sredstvi za povečanje prostornine: mikrokristalinična celuloza, hidroksipropil metil celuloza; šipek (Rosa canina, plod), sredstva proti sprijemanju: maščobne kisline, silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin, sredstvi za glaziranje: hidroksipropil metil celuloza, karnauba vosek.

Vsebnost:

Ena (1) tableta vsebuje:

Količina

PDV

Vitamin C    

1000 mg

1250 %

Šipek (Rosa canina, fructus)

25 mg

*

PDV = odstotek priporočenega dnevnega vnosa
* PDV ni predpisan

Pakiranje: 60 tablet

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Nosečnice in doječe matere naj se posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom pred uporabo izdelka. V primeru preobčutljivosti na katero koli sestavino je potrebno prekiniti z uporabo izdelka.

Lastnosti
ProizvajalecNatural Wealth Nutrition Corp
Blagovna znamkaNatural Wealth
Namenodpornost, utrujenost
Oblikatablete
Oddaj svojo oceno artikla
Natural Wealth C-Time 1000, tablete s podaljšanim sproščanjem
Tvoja ocena