Nuxe Men paket, gel za tuširanje in deodorant

Nega Moška nega Paketi Nuxe Men paket, gel za tuširanje in deodorant

Nuxe men darilni paket. Vsestranski gel za tuširanje in 24-urni zaščitni roll-on dezodorant za vse tipe kože, tudi za občutljivo.

 

12,61 €
Zaloga:   Na zalogi

Moč aktivnih izvlečkov hrasta in gabra za nego moške kože. Gel za tuširanje vsebuje čistilno osnovo rastlinskega izvora in nevtralen pH, ki s pomočjo izvlečkov hrasta in gabra nežno očisti obraz, telo in lase. Primeren je tudi za občutljivo kožo. 24-urni zaščitni roll-on dezodorant ne vsebuje alkohola in aluminijevih soli. Na oblačilih ne pušča belih sledi in preprečuje nastanek znojnih madežev. Vsebuje izjemno moško, lesno in začinjeno dišavo. Primeren je tudi za občutljivo kožo.

Nuxe men darilni paket vsebuje: Nuxe men vsestranski gel za tuširanje za moške, 200 ml in Nuxe men 24-urni zaščitni roll-on dezodorant, 50 ml

Nuxe men gel ne vsebuje parabenov. Vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora. Nuxe men dodorant ne vsebuje parabenov in alkohola. Vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora.

Gel za tuširanje lahko uporabljate zjutraj in/ali zvečer. Nanesite ga na navlažen obraz, telo in lase. Masirajte, da se speni, nato sperite. 24-urni zaščitni roll-on dezodorant nanesite na čisto in suho kožo zjutraj in kadarkoli čez dan.

Lastnosti
Blagovna znamkaNuxe
Namenčiščenje, deodorant, mastna koža, občutljiva koža, suha koža, tuširanje, umivanje
Oddaj svojo oceno artikla
Nuxe Men paket, gel za tuširanje in deodorant
Tvoja ocena