Nuxe Aquabella, čistilni gel

Nega Nega obraza Čiščenje Nuxe Aquabella, čistilni gel

Čistilni gel z mikro čistilnimi delci za vsakodnevno uporabo. Primeren za mešano kožo. Več ...

12,50 €
Zaloga:   Na zalogi

Čistilni gel za obraz z naravnimi modrim mikro kapljicami kožo globinsko čisti brez učinka izsušitve. Iz dneva v dan gel odstranjuje prekomeren sebum in nepravilnosti na koži, zato ta postane čista, sveža in sijoča. 

Čistilni gel z mikro čistilnimi delci vsebuje luščilne delce naravnega izvora. Njihova barva je pridobljena iz naravnega barvila intenzivno modrega minerala, najdenega v finem kamnu Lapis-lazuli.

Aktivne sestavine naravnega izvora: beli lokvanj, hialuronska kislin naravnega izvora, naraven Blur kompleks (sladkor iz ovsa, izvleček iz zelene leče, izvleček kapucinke), delci mineralnega pudra, modre mikro kapljice.

Vsebuje vsaj 85,3 % sestavin naravnega izvora. Gel uporabljajte vsako jutro in večer. Za oreh gela iztisnite na dlan in ga s konicami prstov nanesite na vlažno kožo (izogibajte se predelu okoli oči). Nato ga s krožnimi gibi nežno vmasirjate in izperite. Če pride v stik z očmi, jih temeljito izperite. Da prihranite čas, ga lahko uporabljate tudi pod prho. Idealno ga je uporabiti pred Aquabella® Losjonom za vlaženje, glajenje in krčenje por.

Embalaža: Tuba, 150 ml

Lastnosti
ProizvajalecNuxe, 19 Rue Peclet, 75015 Paris, Francija
Blagovna znamkaNuxe
Namenčiščenje, mastna koža, piling
Oblikagel
Oddaj svojo oceno artikla
Nuxe Aquabella, čistilni gel
Tvoja ocena