NOW Ubiquinol CoQH-CF 50 mg, kapsule

Prehrana Druga prehranska dopolnila Q10 NOW Ubiquinol CoQH-CF 50 mg, kapsule

NOW Ubiquinol CoQH-CF 50 mg kapsule vsebujejo originalno Kaneka Ubiquinol formulo, ki zagotavlja visoko biološko vrednost izdelka. Več ...

40,00 €
Zaloga:   Na zalogi

NOW Ubiquinol CoQH-CF 50 mg kapsule vsebujejo originalno Kaneka Ubiquinol formulo, ki zagotavlja visoko biološko vrednost izdelka. Ubiquinol je posebna reducirana in aktivna oblika koencima Q10, z visoko stopnjo absorbcije in biorazpoložljivosti. Koencim Q10 se nahaja v vseh celicah našega organizma, še posebej pa je koncentriran v srcu, jetrih in ledvicah. Z leti njegova sinteza v telesu upada.

NOW Ubiquinol CoQH-CF 50 mg kapsulam je dodan tudi D-limonen, ki še izboljša topnost in absorbcijo v črevesju in s tem zagotovi večjo biološko vrednost pripravka. CoQH-CF™ je blagovna znamka tovarne Soft Gel Tehnologies, Inc. Kaneka QH™ je zaščitena blagovna znamka Kaneka družbe.

Vsebnost NOW Ubiquinol CoQH-CF 50 mg kapsul: 

 

1 kapsula

Ubikinol (Kaneka QH™) 

50 mg

Navodila za uporabo: 1 kapsula, 1-krat dnevno, med obrokom.

Sestavine: D-limonen, želatina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerin, ubikinol (11,7 %), voda, kaprilna kislina, barvilo: karamel, kaprinska kislina, alfa-lipoična kislina.

Ni proizvedeno iz pšenice, glutena, soje, koruze, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Pakiranje: 60 kapsul (29,3 g)

Opozorila: Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Lastnosti
ProizvajalecNow Foods, 244 Knollwood Drive, Suite 300, Bloomingdale, IL 60108, ZDA; odgovorna oseba za slovenski trg: Bimedia d.o.o., Cesta 2, 1312 Videm-Dobrepolje, Slovenija
Blagovna znamkaNOW
Namenvitalnost
Oblikakapsule
Vsebnostantioksidanti, koencim Q10
Količina450 ml
Akcijske ceneNow energija za zagon novega leta -15%
Oddaj svojo oceno artikla
NOW Ubiquinol CoQH-CF 50 mg, kapsule
Tvoja ocena