-20%

Novelius Medical Hydrocollagen, vrečke

Prehrana Druga prehranska dopolnila Kolagen Novelius Medical Hydrocollagen, vrečke

Novelius Medical Hydrocollagen vrečke vsebujejo skrbno izbrano razmerje visokokakovostnih, trajnostno pridobljenih kolagenskih peptidov. Glicin, lizin, hidroksiprolin in hidroksilizin, ki so najpomembnejši gradniki kolagena v telesu, predstavljajo večinski delež vsebnosti aminokislin v izdelku. Več ...

Akcijska cena 47,92 € Redna cena 59,90 €
Zaloga:   Na zalogi

Novelius Medical Hydrocollagen vrečke vsebujejo skrbno izbrano razmerje visokokakovostnih, trajnostno pridobljenih kolagenskih peptidov. Glicin, lizin, hidroksiprolin in hidroksilizin, ki so najpomembnejši gradniki kolagena v telesu, predstavljajo večinski delež vsebnosti aminokislin v vrečkah Novelius Medical Hydrocollagen, koncentracija teh je do 20-krat višja kot v drugih virih proteinov. Hidroksiprolina in hidroksilizina v prehrani ni dovolj, zato je visoka vsebnost le-teh teh zelo pomembna.

Vrečke imajo optimalno sestavo aminokislin in izjemno stopnjo absorpcije, ki sta ključni lastnosti za učinkovito doseganje vidnih rezultatov. Zaradi optimalne aminokislinske sestave hidrokolagenu ni treba dodajati vitamina C, da bi učinkoval.

Novelius Medical Hydrocollagen je narejen iz čistih in biološko neoporečnih sestavin. Kolagenski peptidi, ki jih vsebuje, imajo klinično dokazano delovanje in spodbujajo fibroblaste pri sintezi elastina, hialuronske kisline in vseh tipov kolagena v telesu.

Novelius Medical Hydrocollagen je izdelan po najvišjih standardih in ima med drugim certifikata GMP in ISO 22000, ki zagotavljata farmacevtsko kakovost izdelka. Vrečke so brez dodanih umetnih sladil, umetnih arom, ojačevalcev okusa, sladkorja, konzervansov, težkih kovin, sledi oreščkov, soje, laktoze, glutena.

Navodila za uporabo: Priporočen dnevni odmerek je 1 do 2 vrečki na dan, neodvisno od obroka. Vsebino vrečke vmešajte v 200 ml vode ali jogurt in mešajte, da se popolnoma raztopi, saj se tako najhitreje absorbira v organizem. Izdelek uživajte najmanj 3 mesece.

Sestavine: Novelius Medical Hydrocollagen vrečke vsebujejo: kolagenski peptidi (iz rib), grenivka v prahu (koncentriran sok grenivke, naravne arome) 4%, barvilo: beta-karoten, sladilo: steviol glikozidi iz stevije, sok rdeče pese v prahu.

Vsebnost:

Aktivne sestavine:

Na 1 odmerek (6 g)

Na 2 odmerka (12 g)

Kolagenski peptidi

5 g

10 g


Pakiranje
: 28 vrečk

Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Lastnosti
ProizvajalecNovelius Medical
Namengube
Oblikavrečice
Oddaj svojo oceno artikla
Novelius Medical Hydrocollagen, vrečke
Tvoja ocena