Norwegian Joint & Muscle Flexibility, krema za sklepe in mišice

Pripomočki Šport in rehabilitacija Fitnes in rehabilitacija Norwegian Joint & Muscle Flexibility, krema za sklepe in mišice

Norwegian Joint & Muscle Flexibility je krema za sklepe in mišice, ki vsebuje izvleček arnike ter zelenke. Krema deluje razbremenilno na vnete in trde mišice, kite ter sklepe. Več ...

34,58 €

Norwegian Joint & Muscle Flexibility je krema za sklepe in mišice, ki vsebuje izvleček arnike (Arnica montana) ter zelenke (Gaultheria procubens). Krema deluje razbremenilno na vnete in trde mišice, kite ter sklepe tako, da stimulira krvni obtok in prekrvavitev krčnih žil. S svojo vsebino in učinkovinami je te krema porizvajalca Norwegian Pharma primerna tudi za pomoč pri lajšanju bolečin zaradi ugrizov žuželk ali opeklin.

Navodila za uporabo: Kremo Norwegian Joint & Muscle Flexibility 1 do 3-krat dnevno nanesite na želene dele telesa ter nežno masirajte, da se krema popolnoma vpije v kožo.

Sestavine: Norwegian Joint & Muscle Flexibility krema za sklepe in mišice vsebuje: Aqua pur/voda, glycerol/glicerol, izvleček arnike (extract Arnica montana), izvleček zelenke (extract Gaultheria procubens), carbopul, palmitat/askorbil palmitat (vitamin C), fenoksietanol.

Pakiranje: 85 ml

Opozorilo: Izdelek za zunanjo uporabo. V primeru preobčutljivosti na katero koli sestavino je potrebno prekiniti z uporabo izdelka. Izogibajte se stiku z očmi in usti.

Lastnosti
ProizvajalecNorwegian Pharma AS
Blagovna znamkaNorwegian
Mesto uporabesklepi
Namenboleče mišice, boleče vezi, bolečine, boleči sklepi, bolečine v mišicah, bolečine v sklepih
Oblikakrema
Oddaj svojo oceno artikla
Norwegian Joint & Muscle Flexibility, krema za sklepe in mišice
Tvoja ocena