Nicorette 1 mg/pritisk, oralno pršilo

Zdravila Ostala zdravila Ostala zdravila Nicorette 1 mg/pritisk, oralno pršilo

Zdravilo Nicorette oralno pršilo se uporablja za pomoč pri opuščanju kajenja.

23,64 €
Zaloga:   Na zalogi

Zdravilo Nicorette oralno pršilo se uporablja za pomoč pri opuščanju kajenja, ko želite prenehati kaditi. Zdravilo Nicorette oralno pršilo je oblika nadomestnega nikotinskega zdravljenja (NRT).

Zdravilo Nicorette oralno pršilo zmanjša simptome odtegnitve nikotina, tudi močno potrebo po nikotinu, ki se pojavi, ko opustite kajenje. Ko prenehate kaditi in s tem nenadoma prenehate v telo vnašati nikotin, se pojavijo različni neprijetni občutki, ki jih imenujemo odtegnitveni simptomi. Z uporabo zdravila Nicorette oralno pršilo lahko te neprijetne občutke in željo po kajenju preprečite ali zmanjšate. To se zgodi, ker v telo krajše obdobje še naprej vnašate majhno količino nikotina. Zdravilo Nicorette oralno pršilo ne vsebuje katrana, ogljikovega monoksida in drugih toksinov v cigaretnem dimu. Pri opuščanju kajenja boste še uspešnejši ob svetovanju in podpori, če sta vam dosegljiva.

Pakiranje: 150 odmerkov (po 1 mg)

Izdelek je zdravilo. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Lastnosti
Blagovna znamkaNicorette
Namenodvajanje od kajenja
Oblikapršilo
Oddaj svojo oceno artikla
Nicorette 1 mg/pritisk, oralno pršilo
Tvoja ocena