Nexcare, opora za trebuh po porodu

Otrok in mama Pripomočki Pripomočki za nosečnice Nexcare, opora za trebuh po porodu

Opora Nexcare za trebuh po porodu je predvsem namenjena ženskam po carskem rezu ali ženskam z diastazo mišic na trebuhu. Zagotavlja nežen, a še vedno močan pritisk na trebuh in ga s tem drži v pravilnem položaju, mamici pa zagotavlja občutek varnosti in udobja. Več ...

Opora Nexcare za trebuh po porodu je predvsem namenjena ženskam po carskem rezu ali ženskam z diastazo mišic na trebuhu. Zagotavlja nežen, a še vedno močan pritisk na trebuh in ga s tem drži v pravilnem položaju, mamici pa zagotavlja občutek varnosti in udobja. Opora za trebuh Nexcare pomaga mami, da se lahko prej vrne k vsakodnevnim aktivnostim. Material, ki sestavlja oporo je do kože prijazen in zračen. Opora ne vsebuje lateksa. Njena velika prednost je, da se lepo se skrije pod obleko.

Velikosti:

  • M: obseg pasu 80-96 cm
  • L: obseg pasu 100-120 cm

Navodila za uporabo: Pas enostavno ovijemo okoli trebuha. Priporoča se namestitev v ležečem položaju. Opora se čisti z ročnim pranjem v hladni ali topli vodi z blagim detergentom. Sušite jo obešeno. Prepovedano je strojno pranje ali sušenje.

Pakiranje: 1x opora za trebuh po porodu

Lastnosti
Blagovna znamkaNexcare
Vrstaopora
Oddaj svojo oceno artikla
Nexcare, opora za trebuh po porodu
Tvoja ocena