Nexcare, opora za nosečniški trebuh

Otrok in mama Pripomočki Pripomočki za nosečnice Nexcare, opora za nosečniški trebuh

Nexcare opora za trebuh nosečnici predvsem v zadnjem trimestru olajša nošenje teže trebuha. Porazdeli nošenje teže trebuha na širši del hrbta da ne vleče več tako točkovno naprej in navzdol in tako pomaga zmanjšati bolečine v križu. S podprtjem trebuha nekoliko razbremeni medenično dno še posebej v času daljšega stanja ali hoje. Več ...

Nexcare opora za trebuh nosečnici predvsem v zadnjem trimestru olajša nošenje teže trebuha. Porazdeli nošenje teže trebuha na širši del hrbta da ne vleče več tako točkovno naprej in navzdol in tako pomaga zmanjšati bolečine v križu. S podprtjem trebuha nekoliko razbremeni medenično dno še posebej v času daljšega stanja ali hoje. Material, ki sestavlja Nexcare oporo za nosečniški trebuh oporo je do kože prijazen in zračen. Opora ne vsebuje lateksa.

Velikosti:

  • M: konfekcijska številka 36-44, obseg trebuha 91-112 cm
  • L: konfekcijska št. nad 44, obseg trebuha 105-136 cm.

Navodila za uporabo: Najprej si pod trebuh namestite srednje širok pas in ga rahlo pritrdite z ježkom. Najširši pas si položite na ledveno križni del hrbta in ga z ježki pripnite spredaj na že prej nameščeni ožji pas. Raztegnite ga toliko, kolikor vam ustreza glede na velikost trebuha. Lahko si namestite še tretji najožji pas čez zgornji del trebuha, tako da je objet celoten trebuh. Priporočamo, da si pas namestite leže. Opora se čisti z ročnim pranjem v hladni ali topli vodi z blagim detergentom. Sušite jo obešeno. Prepovedano je strojno pranje ali sušenje.

Pakiranje: 1 opora

Lastnosti
Blagovna znamkaNexcare
Namennosečnost
Vrstaopora
Oddaj svojo oceno artikla
Nexcare, opora za nosečniški trebuh
Tvoja ocena