Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Nailner, pisalo proti glivičnim okužbam nohtov

Nega Nega telesa Nega nog Nailner, pisalo proti glivičnim okužbam nohtov

Nailner, pisalo proti glivičnim okužbam nohtov je namenjeno intenzivnemu zdravljenje glivičnih okužb. Medicinski pripomoček z dvojnim učinkom je dermatološko testiran in preprost za uporabo. Več ...

23,02 €
Zaloga:   Na zalogi

Nailner, pisalo proti glivičnim okužbam nohtov je kvaliteten pripomoček z dvojnim učinkom pri zdravljenju glivičnih okužb na predelu nohtov. Enostavno zdravljenje onihomikoze s preverjeno in edinstveno formulo in takojšnjim vidnim učinkom na predelu nohtov. Pisalo vsebuje nizko vrednost Ph oziroma kislo okolje in posebno osvetljevalno sestavino za izboljšani videz okuženih nohtov po 1 tednu uporabe. Težave z glivičnimi okužbami nohtov je potrebno zdraviti dlje časa.

Pisalo Nailner je primeren za redno uporabo in kot pripomoček za samozdravljenje proti glivicam. Težave z glivicami se začnejo pojavljati na delih tople kože in med prsti. Zelo dobro zaščito imajo glivice na nohtih, ker se skrijejo pod noht. Zaradi okuženih in deformiranih nohtov prihaja do bolečin pri hoji in so vir okužbe tudi za sosednje nohte, druge dele telesa ali celo za druge ljudi. Prizadeti nohti izgledajo moteni, porumeneli, zadebeljeni, deformirani in dvignjeni od podlage.

Zelo dobra zaščita pred glivičnimi okužbami je preventivno delovanje. Tveganje za glivično okužbo nohtov je večje v javnih prostorih, toplicah, bazenih, kopališčih in telovadnicah. Posebno previdne morajo biti osebe z poškodovanimi in spremenjenimi nohti, ker so bolj izpostavljeni glivičnim okužbam.

Nailner pisalo ima naslednje prednosti:

 • intenzivna nega z glivicami pri okuženih nohtih,
 • daje zaščito pred ponovnimi okužbami,
 • pri uporabi ni potrebno piliti nohtov,
 • dermatološko testiran medicinski pripomoček.

Uporaba Nailner pisala:

 • Pisalo je potrebno nanašati na celotno mesto nohta dvakrat na dan.
 • Čas trajanja uporabe mora biti vsaj 4 tedne.
 • Piljenje ob uporabi pisala ni potrebno.
 • Uporaba je primerna za nohte na rokah ali nogah.
 • Količina pisala zadostuje za 400 nanosov.
 • Pri uporabi pisala je priporočljivo uporabljati nogavice iz vpojnih ali naravnih materialov (bombaž, volna). Razvoj glivic je hitrejši v vlažnem okolju.
 • Za zunanjo uporabo pri odraslih.

Opozorila:

Pri uporabi pisala se je potrebno izogibati stiku z očmi in sluznico. Izdelka ne smete uporabljati, če ste alergični na katero izmed sestavin. Pisalo je potrebno shranjevati pri sobni temperaturi.

Pred uporabo obvezno preberite navodila izdelka Nailner pisala.

Količina, pisalo 4 ml 

Lastnosti
ProizvajalecYouMedical B.V. Rijnsburgstraat 9-11 (8th floor) 1059 AT Amsterdam, Nizozemska
Blagovna znamkaNailner
Mesto uporabenoge, nohti
Namenglivice, nega nohtov
Oblikapisalo
Oddaj svojo oceno artikla
Nailner, pisalo proti glivičnim okužbam nohtov
Tvoja ocena