Abena, milo za tuširanje in kopel

Nega Nega telesa Umivanje Abena, milo za tuširanje in kopel

Abena milo za tuširanje in kopel je tekoče milo za nego celega telesa, tudi lasišča. Milo je odišavljeno, primerno za normalno kožo. Njegova pH vredno je 5-6. Več ...

od 18,81 €
SKU
g106662

Abena milo za tuširanje in kopel je tekoče milo za nego celega telesa, tudi lasišča. Blago se peni in enostavno izpira. Milo je rahlo odišavljeno, pH nevtralno in je primerno za normalno kožo. Je dermatološko testirano in ne vsebuje parabenov.

Abena milo za tuširanje in kopel je pakirano v 500 ml plastenki ali veliki 5-literski plastenki, ki se lahko pretoči v manjšo 500 ml plastenko s priročno pumpico. Milo je izdelek 2-v-1, saj je milo za roke in ob enem ga lahko uporabljamo tudi kot kopel, saj se nežno peni.

Sestavine: Abena milo za tuširanje in kopel vsebuje: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-4 Rapeseedamide, Cocamidopropyl Betaine, Benzoic Acid, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Glycerin, Phenoxyethanol, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Iminodisuccinate, Sodium Benzoate, Parfum.

Pakiranje: 500 ml ali 5 L

Lastnosti
ProizvajalecAbena A/S, Egelund 35, 6200 Aabenraa, Danska; odgovorna oseba za slovenski trg: Abena-Helpi d.o.o., Dobrave 7b, 1236 Trzin, 1236 Trzin
Blagovna znamkaAbena
Namenobčutljiva koža, suha koža
Oblikamilo
Oddaj svojo oceno artikla
Abena, milo za tuširanje in kopel
Tvoja ocena