Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

TePe Original, medzobna ščetka

Nega Ustna nega Zobne ščetke TePe Original, medzobna ščetka

TePe Original interdentalna zobna ščetka je namenjena čiščenju medzobnih prostorov in s tem preprečevanju nastanka zobne gnilobe. Ima upogljiv vrat in ergonomsko držalo za lažji oprijem. Na voljo je v različnih velikostih, zaznamovanih z barvami – vsak namreč potrebuje drugačno velikost za ustrezno zobno nego.   Več ...

od 7,00 €
SKU
g594062

TePe Original interdentalna zobna ščetka je na voljo v različnih velikostih, zaznamovanih z barvami. Namenjena je čiščenju medzobnih prostorov in s tem preprečevanju nastanka zobne gnilobe oz. kariesa.

Original TePe interdentalne zobne ščetke imajo ergonomsko držalo, s plastiko prekrito žico ter povsem nov upogljiv vrat – oblikovana je namreč pod kotom, ki olajša dostop do najbolj skritih delov in medzobnih prostorov zadnjih zob. Pri ščetkanju je izredno pomembna uporaba prave velikosti ščetke, ki je takšna, da širina vlaken zapolni ves medzobni prostor. Ščetka je na voljo v različnih velikostih, ki omogočajo pravo izbiro za vsakega posameznika.

Ker veliko hrane ostane ravno v prostorih med zobmi, z običajno zobno ščetko pa se le teh ne moremo znebiti, je uporaba interdentalnih ščetk neizogibna za prav vsakega, ki si želi ohraniti zdrave in čiste zobe.

Velikost:

Debelina žice (mm)

0,4

0,45

0,5

1,1

0,4-1,3 mm

Velikost ISO16409

(barva)

0 (roza)

1 (oranžna)

2 (rdeča)

6 (vijolična)

mix

Pakiranje: 8 kosov

Lastnosti
ProizvajalecTePe, Bronsåldersgatan 5, SE-213 76 Malmö, Švedska
Blagovna znamkaTepe
Mesto uporabezobje
Namenčiščenje
Oblikazobna ščetka
Vrstamedzobna ščetka
Oddaj svojo oceno artikla
TePe Original, medzobna ščetka
Tvoja ocena