Medline, blazinica za hlajenje presredka

Otrok in mama Nega otroka in mame Nega mame Medline, blazinica za hlajenje presredka

Medline blazinica za hlajenje presredka je namenjena porodnicam pri katerih je bila opravljena epiziotomija. Blazinica združuje potrebno vpojnost po porodu s pomirjujočim hlajenjem otekline in pomaga pri lajšanju bolečine. Po aktivaciji je blazinica primerna za takojšno uporabo. Namenjena je enkratni uporabi. Več ...

2,68 €

Medline blazinica za hlajenje presredka je namenjena porodnicam pri katerih je bila opravljena epiziotomija. Blazinica združuje potrebno vpojnost po porodu s pomirjujočim hlajenjem otekline in pomaga pri lajšanju bolečine.

Blazinica Medline ima na spodnji strani lepilo za pritrditev na spodnje perilo. Zunanji del je narejen iz netkane tkanine. Njena uporaba je enostavna – blazinico le prepognemo, pretresemo, uporabimo. Po aktivaciji je blazinica primerna za takojšno uporabo in direkten stik z kožo. Blazinica je namenjen enkratni uporabi. Hladilna blazinica Medline po aktivaciji hladi do 20 minut.

Barva: modro-bela

Navodila za uporabo: Izdelka ne odstranjujte iz embalaže/originalnega ovoja pred aktivacijo. Izdelek prepognite čez pol kot je označeno na embalaži, da notranja vrečka poči. Vrečko stresajte, da se aktivne sestavine zmešajo. Odstranite embalažo. Odstranite trak papirja, da razkrijete lepilo in prilepite na spodnje perilo. Priporočen čas hlajenja je 20 minut 4× na dan. Izdelek je namenjen enkratni uporabi. Po uporabi blazinico zavrzite.

Sestavine: zunanji del je narejen iz netkane tkanine, notranji del pa vsebuje PVC, urea blend in vodo.

Opozorilo: Ne uporabljate na odprtih ranah. Samo za zunanjo uporabo. Škodljivo za uživanje. Ob zaužitju, popijte več kozarcev vode in takoj pokličite center za zastrupitve oziroma zdravnika. Ne preluknjajte, udarjajte in ne stopajte po vreči. Če vsebina pride v stik z kožo ali očmi, takoj izperite z vodo in pokličite zdravnika. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Ne uporabljate pri dojenčkih in majhnih otrocih. Pred uporabo pri osebah z okvaro čutil se posvetujte z zdravnikom. Po uporabi ne zamrzujte ali ohlajajte ponovno - samo za enkratno uporabo. Med uporabo izdelka redno preverjajte bolnika in izdelek. Ne uporabljate več kot 20 minut. Če vrečka pušča jo takoj zavrzite. Hranite ločeno od vročine, isker, odprtega ognja in vročih površin. Zaščitite pred zmrzovanjem in prekomerno vročino. Samo za enkratno uporabo. Po uporabi zavrzite.

Lastnosti
ProizvajalecMedline Industries, Inc.
Namenhlajenje
Vrstablazina
Oddaj svojo oceno artikla
Medline, blazinica za hlajenje presredka
Tvoja ocena