Medex ColdPlus, vrečke

Prehrana Druga prehranska dopolnila Medex ColdPlus, vrečke

Medex ColdPlus je napitek s črnim ribezom za hitro pomoč imunskemu sistemu, bogat z vitamini, minerali ter naravnimi izvlečki. Več ...

28,98 €

Medex ColdPlus je napitek s črnim ribezom za hitro pomoč imunskemu sistemu. Bogat je z vitamini, minerali ter naravnimi izvlečki, kot so arabinogalaktani iz macesna ResistAid, beta-glukani Wellmune®, propolis in ameriški slamnik, ki podpirajo normalno delovanje imunskega sistema ter zmanjšujejo utrujenost in izčrpanost.

Navodila za uporabo: Vsebino vrečke stresite v kozarec ter prelijte z 2 dcl mlačne vode ali čaja, dobro premešajte in popijte. Priporočamo dnevna količina je 1 vrečka. Izdelek je namenjen odraslim in mladostnikom, starejšim od 14 let. Priporočeno je kratkoročno jemanje 3 zaporedne dni ob pojavu prvih znakov izčrpanosti in utrujenosti.

Sestavine: zgoščeni sok črnega ribeza v prahu (Ribes nigrum), zgoščeni sok acerole v prahu (Malpighia glabra) - naravni vir vitamina C, arabinogalaktan iz macesna (Larix species) v prahu - ResistAid™, maltodekstrin, magnezijev citrat, beta-glukan iz pekovske kvasovke v prahu - Wellmune®*, suhi izvleček propolisa, beta karoten v prahu (vitamin A), zgoščeni sok ameriškega slamnika v prahu (Echinacea purpurea), naravna aroma, cinkov glukonat, vitamin E, tiamin (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), vitamin B6, folna kislina (vitamin B9), vitamin B12, vitamin D, sladilo: steviol glikozidi, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid.

Pakiranje: 10 vrečk

Lastnosti
ProizvajalecMedex
Namenodpornost, utrujenost
Oblikavrečice
Vrstapaket, vrečke
Oddaj svojo oceno artikla
Medex ColdPlus, vrečke
Tvoja ocena