Krka Magnezij 300, granulat za napitek

Prehrana Minerali Magnezij Krka Magnezij 300, granulat za napitek

Magnezij Krka 300 je prehransko dopolnilo, ki vsebuje 300 mg magnezija v obliki citrata in 2 mg vitamin B2Več ...

od 9,75 €
SKU
g658974

Granulat za napitek Magnezij Krka 300 vsebuje 300 mg magnezija v obliki citrata in vitamin B2, ki prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter normalnemu delovanju živčnega sistema. Magnezij Krka 3000 prispeva tudi k delovanju mišic.

Magnezij prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, delovanju živčnega sistema in mišic ter prispeva k ravnotežju elektrolitov v telesu. Magnezij Krka 300 pomaga tudi pri sintezi beljakovin in pri delitvi celic. Magnezij Krka prispeva tudi k uravnoteženem in zdravem psihološkem delovanju.

Vitamin B2 imenovan tudi riboflavin prispeva k sproščanju energije pri presnovi, manjšemu občutku utrujenosti in zdravem živčnem sistemu. Riboflavin v Magenziju Krka 300 ima tudi vlogo pri ohranjanju normalnih rdečih krvničk, presnovi železa in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Pomembno vlogo pa ima tudi pri zagotavljanju zdrave sluznice in kože.

Značilnosti izdelka Magnezij Krka 300:

  • Dovolj je že ena vrečka na dan.
  • Magnezij Krka ima okus pomaranče in limete.
  • Izdelek je brez konzervansov, umetnih barvil, arom in sladil.

Kako jemati Magnezij Krka 300?

1 vrečka granulata Magnezija Krka zadostuje za potrebe po magneziju v enem dnevu. Pri povečani telesni dejavnosti se priporočata 2 vrečki na dan.

Vsebino vrečke stresite v kozarec in jo prelijte z najmanj 150 ml vode. Intenzivno rumeno barvo napitku daje vitamin B2.

Magnezij Krka 300 je na voljo v pakiranju po 20 ali 50 vrečk.

Sestavine Magnezija Krka 300: Magnezijev citrat, sladkor, dekstroza, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina, natrijev hidrogen karbonat), naravni aromi (pomaranče, limete), zgoščen limetin sok v prahu, zgoščen pomarančni sok v prahu in riboflavin (vitamin B2).

Lastnosti
ProizvajalecKrka
Namenboleče mišice, bolečine v mišicah, krči
Oblikanapitek
Vsebnostmagnezij, vitamin B
Magnezij300 mg (citrat)
Oddaj svojo oceno artikla
Krka Magnezij 300, granulat za napitek
Tvoja ocena