Krka Magnezij 300, granulat za napitek

Prehrana Minerali Magnezij Krka Magnezij 300, granulat za napitek

Magnezij Krka 300 je prehransko dopolnilo, ki vsebuje 300 mg magnezija v obliki citrata in 2 mg vitamin B2. Dovolj je že ena vrečka na dan. Več ...

od 10,26 €
SKU
g658974

Granulat za napitek Magnezij Krka 300 vsebuje 300 mg magnezija v obliki citrata in vitamin B2, ki prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter normalnemu delovanju živčnega sistema. Magnezij Krka 300 prispeva tudi k delovanju mišic.

Magnezij prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, delovanju živčnega sistema in mišic ter prispeva k ravnotežju elektrolitov v telesu. Magnezij Krka 300 pomaga tudi pri sintezi beljakovin in pri delitvi celic. Magnezij Krka prispeva tudi k uravnoteženem in zdravem psihološkem delovanju.

Vitamin B2 imenovan tudi riboflavin prispeva k sproščanju energije pri presnovi, manjšemu občutku utrujenosti in zdravem živčnem sistemu. Riboflavin v Magenziju Krka 300 ima tudi vlogo pri ohranjanju normalnih rdečih krvničk, presnovi železa in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Pomembno vlogo pa ima tudi pri zagotavljanju zdrave sluznice in kože.

Značilnosti izdelka Magnezij Krka 300:

  • Dovolj je že ena vrečka na dan.
  • Magnezij Krka ima okus pomaranče in limete.
  • Izdelek je brez konzervansov, umetnih barvil, arom in sladil.

Vsebnost

   1 vrečka   % PDV* 
magnezij 300 mg 80
vitamin B2 (riboflavin)   2 mg 143

*priporočeni dnevni vnos

Energijska vrednost ene vrečke je 20,9 kcal.

Navodila za uporabo: 1 vrečka granulata Magnezija Krka zadostuje za potrebe po magneziju v enem dnevu. Pri povečani telesni dejavnosti se priporočata 2 vrečki na dan. Vsebino vrečke stresite v kozarec in jo prelijte z najmanj 150 ml vode. Intenzivno rumeno barvo napitku daje vitamin B2.

Sestavine: Magnezijev citrat, sladkor, dekstroza, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina, natrijev hidrogen karbonat), naravni aromi (pomaranče, limete), zgoščen limetin sok v prahu, zgoščen pomarančni sok v prahu in riboflavin (vitamin B2).

Pakiranje: 20 vrečk ali 50 vrečk po 7,1 g

Opozorila: Ne uporabljajte Magnezija Krka 300, če ste alergični na katerokoli sestavino izdelka ali imate okvarjeno delovanje ledvic. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte pri temperaturi do 25°C. Shranjujte v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred vlago in svetlobo. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Lastnosti
ProizvajalecKrka, tovarna zdravil, d. d., Šmarješka cesta 6, 8000 Novo mesto
Namenboleče mišice, bolečine v mišicah, krči
Oblikanapitek
Vsebnostmagnezij, vitamin B
Oddaj svojo oceno artikla
Krka Magnezij 300, granulat za napitek
Tvoja ocena