LRP Anthelios XL ZF50+, gel krema za obraz

Nega Zaščitna nega Kreme za sončenje LRP Anthelios XL ZF50+, gel krema za obraz

Optimalna zaščita SPF 50+, okrepljena proti UVA žarkom (strožja od evropskih priporočil za izdelke za zaščito pred soncem), zahvaljujoč kombinaciji patentiranega filtrirnega sistema Mexoplex ter pomirjevalne in antioksidativne termalne vode La Roche-Posay.

 

17,00 €
Zaloga:   Na zalogi

Gel-krema proti lesku z dišavo. V novi obliki tube s pumpico. Gel ne vsebuje parabenov in je zelo vodooporren. Nekomedogeno, preizkušeno pod dermatološkim nadzorom. Zelo visoka zaščita za obraz. Ultra UVA.

Za občutljivo kožo in kožo, ki je nagnjena k intoleranci na sonce, splošno znani kot alergija na sonce.

Preprečevanje pigmentnih madežev, ki jih povzroča sonce (nosečniške pege, fotosenzibilizacija ...).

Lastnosti: Tekstura "Dry touch": dvojna učinkovitost proti mastnemu lesku, takojšnje vpijanje v kožo, izjemno suh finiš, brez belih madežev. Idealno za mešano do mastno kožo. Koža je zaščitena pred opeklinami, kožnimi reakcijami in celičnimi poškodbami, ki so posledica UV žarkov. Izjemno suh finiš. Brez belih madežev. Brez mastnega leska.

Uporaba: Čezmerno izpostavljanje soncu je nevarno. Ne zadržujte se predolgo na soncu, tudi če uporabljate izdelek za zaščito pred soncem, saj vam ta ne zagotavlja 100-odstotne zaščite. Izdelek za zaščito pred soncem uporabite tik pred začetkom izpostavljanja. Za vzdrževanje zaščite pogosto in obilno ponavljajte nanos, zlasti po potenju ali brisanju z brisačo. Za zunanjo uporabo.

Krema, 50 ml.

Lastnosti
ProizvajalecLa Roche Posay
Blagovna znamkaAnthelios
Mesto uporabeobraz
Namenobčutljiva koža
Oblikakrema
Oddaj svojo oceno artikla
LRP Anthelios XL ZF50+, gel krema za obraz
Tvoja ocena